Francisco Juan serà el candidat del Partit Popular per revalidar l’Alcaldia d’Alcalà-Alcossebre

Francisco Juan Mars serà el candidat del Partit Popular d’Alcalà-Alcossebre a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Juan aconseguia el suport unànime de l’assemblea de militants del Partit Popular per a “continuar treballant amb la mateixa força i capacitat de gestió i que Alcalà-Alcossebre continuï millorant, ampliant infraestructures i estant al costat de la ciutadania”. Juan ha recordat que “la legislatura 2019-2023 ha estat molt complicada: la pandèmia i totes les conseqüències, els temporals i la guerra d’Ucraïna, amb tota la pujada de preus que ha comportat, i malgrat tot això, el balanç d’aquests quatre anys és molt positiu a nivell municipal ja que hem convertit en realitat molts dels compromisos que adquirim el 2019”.

Com a principals actuacions que han esdevingut realitat, en aquests quatre anys, destaquen:

La redacció del Pla Reviu per saber, de la mà d’especialistes, quines mesures cal prendre per revitalitzar Alcalà, a nivell turístic, econòmic i social i la posada en marxa d’una de les accions que recomanava aquest Pla: la recuperació de la Casa del Metge i la millora de la plaça de Ricardo Cardona.

La construcció del gran parc del carrer Ferrocarril d’Alcalà, una altra de les accions incloses al Pla Reviu, que ha convertit una zona degradada en un espai que aprofiten veïns i veïnes de totes les edats.

S’ha continuat millorant el nucli urbà d’Alcalà, amb l’asfaltat del passeig Herois del Marroc i tota la regeneració urbana de la plaça de l’Estació.

S´ha construït i dotat d´activitat el nou edifici municipal Espai d´Oci d´Alcossebre.

S’ha fet aposta molt important per la joventut, amb la construcció i la posada en marxa del Casal Jove, amb programació pròpia i la redacció del Pla Jove Local.

S’ha apostat per millorar les infraestructures esportives, amb la remodelació del camp de futbol i del pavelló poliesportiu.

S’ha continuat actuant en la millora d’infraestructures, com ara la renovació de la xarxa de sanejament o les actuacions en accessibilitat, amb eliminació de barreres arquitectòniques.

El Pla de Sostenibilitat Turística a Destinacions ha permès al municipi optar a fons europeus, en concret 3 milions d’euros, a través d’un projecte molt potent presentat des de l’Ajuntament i que ja s’està invertint en actuacions que suposaran un abans i un després al nostre municipi com la millora del centre d’Alcossebre o una nova zona lúdica, a terrenys municipals ubicats a l’entrada del parc natural de la Serra d’Irta a Alcossebre.

Juan ha destacat que “a totes aquestes actuacions, constatables a simple vista, se sumen altres com les ajudes a col·lectius vulnerables, activitats extraescolars, accions de suport als comerços locals, ajuts per a la rehabilitació de façanes i cobertes, preus públics adaptats perquè els nostres veïns i veïnes puguin acudir als gimnasos municipals, etc”. La gestió econòmica, un dels puntals de la gestió dels equips de Francisco Juan, ha permès que “seguim comptant amb romanents per ampliar les nostres inversions, sempre aprovant els nostres pressupostos amb puntualitat i rigor, sense deixar cap factura al calaix i pagant a tots els proveïdors”.

Juan ha finalitzat assegurant que “el nostre Ajuntament ha de seguir estant correctament gestionat, que es treballi per sumar inversions de la resta d´administracions i es defensin els interessos d´Alcalà-Alcossebre davant qui calgui”. Per això estic segur que el projecte del Partit Popular és, ara més que mai, el que necessita Alcalà-Alcossebre”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: