Francesc Colomer presenta a Benidorm la nova etapa de l’estratègia CreaTurisme

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat a Invat·tur (Benidorm), la jornada de presentació de la nova etapa de l’estratègia CreaTurisme, el programa de desenvolupament i impuls del producte turístic altament especialitzat i de base experiencial impulsat per Turisme Comunitat Valenciana.

Una sessió que clou el cicle de presentacions que durant aquests dies s’han celebrat a la Comunitat Valenciana, per donar a conèixer els objectius de la nova etapa del programa, que se centren a reforçar la sostenibilitat de la proposta turística i desestacionalitzar la demanda.

Per això, CreaTurisme fixa el seu full de ruta a diversificar la tradicional proposta de sol i platja; vertebrar turísticament el territori; diferenciar la destinació Comunitat Valenciana dels competidors; professionalitzar l’oferta turística, especialment les pimes i els autònoms; i promoure experiències turístiques tangibles i comercialitzables.

Per això, pel que fa a aquest darrer objectiu, Turisme CV ha impulsat la primera edició dels Premis CreaTurisme, on es distingiran les millors experiències turístiques publicades al web d’Experiències CV.

Uns reconeixements que premiaran aquelles experiències més singulars, les millor adaptades per aconseguir una accessibilitat universal i les experiències més alineades amb els ODS de Nacions Unides.

Colomer ha recordat que “el termini de presentació de candidatures a aquests premis està obert fins al proper 9 de gener”. A més, ha assenyalat que el lliurament dels guardons es durà a terme en un acte oficial durant la celebració de la fira Fitur 2023.

TurismeCV

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: