Francesc Colomer lliura els diplomes de formació en hostaleria a joves amb diversitat funcional i intel·lectual en el CdT de Castelló

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha fet entrega aquest dijous dels certificats de el projecte Prepara-T de la Fundació Asindown, als alumnes i alumnes amb diversitat funcional i intel·lectual que s’han format a través d’aquest projecte en el CdT de Castelló.

En concret, es tracta de certificats que avalen la formació turística inclusiva a joves amb capacitat per a incorporar-se a el sistema laboral i amb ganes de futur. Aquest projecte és impulsat per la Fundació Asindown, a través del seu Centre de Suport a la Inclusió, i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, a través de la seva Xarxa Centres de Turisme (CdT).

Per a Colomer, “fer coses quan tot va malament té molt més mèrit” i ha volgut destacar l’esforç tant per part de l’alumnat com del professorat de la Xarxa CdT, “el treball que heu exercit ha estat extraordinari”.

Aquest any, a causa de la pandèmia i la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19, la Xarxa CdT ha hagut de reinventar-se. En concret, per a aquest cicle formatiu, s’han adaptat materials, alternat classes en línia amb algunes presencials quan les condicions de seguretat eren adequades, s’ha reforçat el seguiment a través de tutories, i s’ha potenciat el treball en les pràctiques no laborals extremant les mesures de seguretat.

Malgrat l’escenari tan complicat, el curs ha pogut finalitzar de manera satisfactòria i tot l’alumnat ha pogut adquirir els coneixements necessaris per sortir a el món laboral amb garanties.

A l’acte han assistit a més del titular de Turisme, la coordinadora d’el projecte Prepara-T de la Fundació Asindown, Lorena Torres.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: