Francesc Colomer es reuneix amb l’alcaldessa de Castelló per a treballar en la candidatura del Pla de Sostenibilitat Turística en Destí

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió per videoconferència amb l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, i la responsable de l’oficina de gestió de fons europeus de l’ajuntament per a treballar en la preparació dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destí.

Durant la reunió s’han resolt els dubtes plantats per Castelló, i s’ha començat a treballar de manera conjunta en la planificació de l’estratègia del destí Castelló per a optar a aquests plans i convocatòries vinculades a fons europeus.

Així, Amparo Marco ha traslladat a Francesc Colomer que Castelló compta amb una estratègia ja planificada per a la transformació i millora de la ciutat que inclou projectes vinculats a la sostenibilitat, digitalizacion i desenvolupament turístic de la ciutat.

Francesc Colomer ha subratllat “la sintonia amb els valors i principis dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destí” i ha recordat que la convocatòria extraordinària del Programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins, “es finança íntegrament amb fons europeus”.

L’Estratègia de Sostenibilitat Turística en Destí està impulsada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i suposarà una injecció de 139 milions d’euros per a invertir en plans de turisme en els pròxims tres anys.

Cal destacar que el termini perquè les entitats locals presentin les seves candidatures a aquesta primera convocatòria extraordinària de Plans de Sostenibilitat es va obrir el passat 30 de juliol i es mantindrà fins al 20 de setembre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: