Florida Univesitària participa en el projecte “Telegrow”

Florida Universitària lidera el nou projecte Telegrow ‘Enhancing the Teleworking Digital Skills for the Middle aged employees’, finançat pel Programa ERASMUS +, que ha iniciat el seu camí aquest mes de març. Aquest programa “facilitarà la formació i actualització en competències digitals de l’professorat i alumnat major de 50 anys, millorant la seva eficiència en la modalitat de teletreball, d’especial actualitat per la pandèmia”, segons explica Inma Mora, cap Relacions Internacionals i Coordinadora Erasmus a Florida Universitària.

‘Telegrow’ pretén donar suport als formadors, no només dotant-los de coneixements sobre el teletreball, sinó també oferint-mitjans innovadors per atraure l’alumnat adult. El projecte dotarà als formadors i centres d’FP dels coneixements i eines necessaris perquè el seu professorat, i empleats en general, major de 50 anys puguin tele treballar de manera eficaç, adaptant-se així a la nova realitat de la feina a distància en l’actual situació de pandèmia.

Amb aquest treball s’obtindran informes i mapes interactius sobre la situació de l’teletreball a cada país participant; una guia de competències per als entorns de teletreball, centrada en mantenir un equilibri entre la vida personal i professional; els mòduls de formació i una plataforma e-learning. Els resultats d’aquest projecte es compartiran amb els diferents grups d’interès (instituts de FP, professorat i alumnat i empleats majors de 50 anys …).

El projecte ‘Telegrow’ està finançat pel Programa Erasmus + (KA226 – Associacions per a la Preparació per a l’Educació Digital a Formació Professional) i el seu període d’execució és de l’1 de març de 2021 a l’28 de febrer de 2023. El consorci està coordinat per Florida Universitària i hi participen cinc entitats relacionades amb l’educació i les TIC d’Espanya, França, Grècia Itàlia i Polònia. La primera reunió de socis, tindrà lloc virtualment el proper 20 d’abril.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: