Florida Universitària signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de València

Florida Universitària i el Col·legi d’Economistes de València (COEV) han renovat el conveni de col·laboració amb la finalitat de seguir duent a terme projectes comuns que siguin beneficiosos per a docents, estudiants i professionals amb col·legiació, a més d’accions que redundin en benefici de la societat civil valenciana.

Gràcies a aquest conveni, que es renova un any més, l’alumnat de Florida Universitària podrà fer pràctiques en empreses col·legiades a l’COEV per tal de completar la seva formació universitària. A més, el Col·legi d’Economistes mantindrà informat a l’alumnat de Florida sobre les sortides professionals de la professió d’economista, situació actual de l’mercat laboral, elaboració de currículums … i estarà en continu contacte amb Florida Universitària per adaptar la formació a les necessitats reals de la societat, una de les apostes fermes de la cooperativa valenciana.

Gràcies a aquest acord, el COEV segueix participant de forma activa en diferents jornades i / o esdeveniments d’interès per a l’alumnat de Florida Universitària i de promoció de l’escola, com la Jornada en la qual es mostren les diferents sortides professionals, la de el segment de recursos humans o la de presentació de tots els serveis de l’escola.

El COEV, a més, seguirà concedint beques consistents en la col·legiació gratuïta durant els dotze primers mesos de col·legiació a tot l’alumnat de Florida Universitària des de l’obtenció de títol. Amb aquest tipus d’acords acord, Florida Universitària intenta oferir al seu alumnat tots els serveis que poden completar, més si és possible, la seva formació professional i dotar-lo de competències que seran valorades positivament en el mercat laboral.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: