Florida Universitària participa en la tercera edició de Plataformes Cooperatives Ja !.

Florida Universitària participa en la tercera edició de Plataformes Cooperatives Ja !. Després de l’èxit de les anteriors dues edicions i la creació d’una comunitat global a favor d’una transformació digital que serveixi a la humanitat comença la tercera edició de la mà de The New School i Mondragon Unibertsitatea. Es tracta d’un programa que inicia edició el proper 30 d’agost i que prepara a les persones per a l’èxit com emprenedores de cooperatives de plataforma a l’ecosistema en creixement exponencial que és la gig economy. Plataformes Cooperatives Ja! dóna a les persones participants l’oportunitat d’analitzar, involucrar-se i entrar a formar part d’una generació de joves líders que experimenten amb estratègies innovadores fonamentades en la propietat cooperativa de cooperatives de plataforma.

Aquest programa s’imparteix en modalitat online i està dirigida a persones emprenedores novells i veteranes que vulguin crear una cooperativa de plataforma digital o convertir la seva empresa en una, així com a cooperatives ja creades que vulguin transformar-se en cooperatives de plataforma.

Els i les participants poden apuntar-se a nivell individual o equips d’emprenedors. Plataformes Cooperatives Ja! és un programa coordinat per la Universitat de Mondragón i la New School de Nova York compta amb més de 50 socis a nivell mundial i, a Espanya amb Florida Universitària, Espazocoop – Unió de Cooperatives Gallegues i Escola d’Economia Social Andalusa.

Més de 800 persones de 48 països en dues edicions han participat ja en el programa. La següent edició comença a finals d’agost, més informació i inscripció a: https://cpe.newschool.edu/search/publicCourseSearchDetails.do?method=load&courseId=2941618

 

 

 

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: