Florida Universitària participa a la taula de debat ‘Com generar demanda en moments d’incertesa en el sector turístic’

Florida Universitària participa com a entitat organitzadora de l’Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent Turisme que el proper 20 de juliol tindrà lloc la sessió ‘Com generar demanda en moments d’incertesa’.

La professora de l’Grau en Turisme i Coordinadora de l’títol propi en Gestió innovadora de l’hospitalitat i de l’oci en Florida Universitària, Patricia Santateresa, participa com a moderadora en aquesta taula que tractarà l’actual conjuntura per la qual travessa el sector turístic. Per això, en aquesta sessió de l’cicle es situarà als assistents en la importància de contemplar tres aspectes clau als quals l’empresa turística ha de fer especial atenció: La comunicació efectiva, el bon ús de les eines digitals, així com la generació de confiança i adaptació a les tendències. A més, es mostraran exemples d’èxit i es facilitarà l’estructura d’un pla d’actuació aplicable a empreses i iniciatives emprenedores en l’àmbit turístic.

Aquesta sessió és una iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seva política de suport a l’emprenedoria innovador.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: