Florida Universitària participa a la Fira ‘Estudiar a Espanya’ adreçada a estudiants d’Amèrica de Sud

Florida Universitària va estar present a la Fira Virtual ‘Estudiar a Espanya Amèrica de Sud 2020’, celebrada el passat 23 de setembre. La cooperativa valenciana va participar amb un estand virtual en el qual va exposar i va presentar als visitants la seva oferta acadèmica.

Aquesta fira està dirigida a estudiants d’Argentina, Xile, Colòmbia, Equador, Paraguai, Perú, Uruguai i Veneçuela. L’objectiu d’el projecte ‘Estudiar a Espanya’ és apropar l’oferta educativa espanyola als estudiants estrangers i estrènyer llaços amb organismes locals de diferents països en l’àmbit de l’educació, generant sinergies i enfortint xarxes globals tenint en compte que Espanya rep cada any més de 100.000 estudiants estrangers dels quals el 40% són llatinoamericans.

Més de 2.500 participants van visitar virtualment els estands. A l’estand de Florida Universitària l’equip d’Atenció a l’Futur Estudiant (AFE) i la responsable de Relacions Internacionals de la cooperativa valenciana, Inma Mora, van atendre totes les consultes i van explicar l’oferta acadèmica de la qual disposa. “Vam participar en aquesta fira pel creixent interès detectat en aquests països en els últims anys”, expliquen des de l’àrea d’Internacional de la cooperativa.

Aprendre d’una altra manera
L’equip va atendre tot tipus de qüestions relacionades sobre els diferents graus i cicles que s’estudien a Florida Universitària. Principalment, es va explicar l’important valor afegit de centre pel que fa a experiència i coordinació dels equips de docents, així com la flexibilitat i la digitalització amb què compten totes les àrees, que permeten que, en anys com l’actual, l’aprenentatge no s’aturi i l’alumnat segueixi aprenent amb total proximitat i normalitat. La posada en pràctica de coneixements, la companyonia i la co creació i cooperació entre alumnat formen part de l’aprenentatge a Florida Universitària.

També es va destacar als i les visitants virtuals que l’emprenedoria és el motor transversal de tota la seva oferta educativa. A més, el professorat de Florida Universitària acompanya l’alumnat en la principal assignatura: el món real, una de les característiques principals de la seva metodologia genuïna ‘Cooplearning’ que va més enllà de les classes magistrals en les més de 30 titulacions que imparteix.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: