Fira d’Esdeveniments Altea es reuneix amb la regidoria de turisme

El proper cap de setmana, 2 i 3 de novembre de 2019, tindrà lloc la 3a edició de Fira d’Esdeveniments Altea amb entrada gratuïta a la finca La Campaneta d’Altea. Fira d’Esdeveniments Altea està organitzada per l’associació empresarial alteana que dóna nom a l’esdeveniment i compta en aquesta tercera edició amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de la regidoria de Comerç i de la regidoria de Turisme, de la Diputació provincial d’Alacant a través del Patronat de Turisme Costa Blanca i de CAIXALTEA.

Amb motiu d’aquesta tercera edició, el president de Fira d’Esdeveniments Altea, Sergio Pastor, i el vicepresident, Lluís Alvado, han mantingut una reunió amb la regidora alteana responsable de l’àrea de turisme, Xelo González, per ultimar els detalls de la mà de aquesta regidoria, perquè segons afirma Sergio Pastor: “des Fira d’esdeveniments Altea creiem important posicionar Altea com una destinació d’esdeveniments, i és aquí on entra en joc la importància del suport que vam rebre de la regidoria de Turisme d’Altea i de #VisitAltea, així com de la Diputació d’Alacant a través del Patronat de Turisme de la Costa Blanca. Vam creure molt convenient que s’involucressin en aquesta fira per posar en valor a Altea com una destinació d’esdeveniments i impulsar-se com a tal “.

Fira d’Esdeveniments Altea ha acordat amb la regidoria de turisme la instal·lació d’un estand d’informació turística, a més de la col·laboració de l’àrea de turisme en matèria de comunicació, per ajudar a la difusió de l’esdeveniment a través de les eines que disposa la regidoria de turisme.

Sergio Pastor ha conclòs afirmant que “esperem congregar prop de 5000 visitants vinguts de tota la província i és per això que volem que els visitants no només coneguin el recinte on vam celebrar la fira, sinó que volem que coneguin Altea i el gran potencial que té . Estem molt agraïts a la regidoria de comerç i al seu responsable, Xelo González, per la seva col·laboració i implicació en l’organització d’aquesta tercera edició “.

És per això que la regidoria de turisme ha decidit donar resposta a la petició de Fira d’Esdeveniments Altea d’instal·lar un estand de #VisitAltea a Fira d’Esdeveniments Altea i que sigui un punt d’informació turística per a totes les persones que durant tot el cap de setmana visitaran la fira. L’àrea de turisme s’ha involucrat així amb l’associació empresarial i l’edil de turisme, Xelo González apunta que “des de la regidoria de turisme volem donar suport a aquest esdeveniment i creiem que tenir un punt d’informació turística a la fira facilitarà a tots els visitants conèixer millor Altea. Des d’aquesta regidoria estem en línia amb Fira d’Esdeveniments Altea per la feina que fan per posicionar a Altea també com una destinació d’esdeveniments. El punt d’informació turística romandrà a la fira els dos dies durant tota la jornada d’obertura, de manera que qualsevol visitant que necessiti informació turística pugui accedir-hi de manera fàcil per conèixer millor el municipi. També hem posat a disposició de Fira d’Esdeveniments Altea nostres canals de comunicació perquè aquesta tercera edició es pugui publicitar millor i l’abast de la convocatòria sigui més gran “.

Informació i Foto: Fira Esdeveniments Altea

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: