Ferrocarrils de la Generalitat i Stop Accidents presenten a l’estació de Bailén de Metrovalencia l’exposició ‘Vianant no travessis la teva vida’

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Stop Accidents han presentat a l’estació de Bailén de Metrovalencia l’exposició fotogràfica ‘Vianant no travessis la teva vida’, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat i dins de les activitats en què participa l’empresa pública.

Les fotografies seleccionades són resultat d’un concurs d’àmbit nacional, que sota el nom de “Vianant no travessis la teva vida” tracten de mostrar escenes quotidianes que conviden a una reflexió sobre la mobilitat en un àmbit urbà i rural.

Es tracta d’imatges inèdites que reflecteixen situacions de risc o inadequades de vianants, passatgers i / o conductors, així com els perills als quals s’han d’enfrontar pel que fa a mobiliari, senyalitzacions inadequades, barreres arquitectòniques, etc. dins l’àmbit urbà i interurbà.

Segons han explicat des de Stop Accidents “són un retrat de la nostra vida diària que ens permet fomentar actituds de convivència més segures, promoure la denúncia, i sobretot informar per sensibilitzar dels riscos en el trànsit.

La presentació de l’exposició ha comptat amb la presència de la directora gerent de FGV, Anaïs Menguzzato, la delegada a la Comunitat Valenciana de Stop Accidents, Ana Novella, representants de la Prefectura de Trànsit de València, i el president de AVAE (Associació Valenciana d’Autoescoles) i vicepresident de CNAE (Confederació Nacional d’Autoescoles), Juan Carlos Muñoz Ferrer.

Després Bailén, la mateixa mostra s’instal·larà a l’octubre a l’estació de Mislata de Metrovalencia.

Aquest tipus d’activitats formen part de la tasca de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV des de Línia 0 sense cap cost per a l’empresa pública. Dins de les col·laboracions es cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per donar a conèixer entre les persones viatgeres propostes de diferents entitats i associacions sense ànim de lucre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: