Ferrocarrils de la Generalitat facilita el desplaçament a Fira València en tramvia amb motiu de Dos Rodas i VLC Bike

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà del 12 al 14 de novembre els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin a la celebració del Saló Comercial de la Moto ( 2 Rodes) i el Saló de la Bicicleta de València (VLC Bike’s).

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà divendres entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts a l’horari establert entre les 6.00 i les 22 hores. El dissabte i el diumenge aquesta freqüència serà entre 30 i 40 minuts.

Divendres 12, el primer tramvia des de Serrería entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21:29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 13, el primer tramvia sortirà des de Doctor Lluch a les 6 hores i des de Fira, el darrer a les 22.19 hores.

El diumenge 14, el primer tramvia circularà a partir de les 7.20 hores, mentre que des de Fira, el darrer sortirà a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia (consulteu aquí), així com a @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: