Ferrocarrils de la Generalitat col·labora amb Aldeas Infantiles i Metges Sense Fronteres en les seves campanyes informatives en estacions de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora, dins de les accions promogudes des de Línia 0, amb Llogarets Infantils SOS i Metges Sense Fronteres en les campanyes d’informació i sensibilització que s’han instal·lat aquestes emana als vestíbuls de les estacions de Xàtiva, Colón i Plaça d’Espanya de Metrovalencia.

En el cas de Llogarets Infantils es tracta de la seva segona campanya de sensibilització i captació de socis, i compten amb un espai al vestíbul de l’estació Xàtiva de Metrovalencia, on s’ha instal·lat una taula informativa. Les persones col·laboradores amb aquesta ONG estaran a l’estació de Xàtiva de l’19 a el 23 de juliol; de l’23 a el 27 d’agost; i de l’20 a l’24 de setembre.

Al seu torn FGV col·labora també amb la tercera campanya de Diàleg Directe que promou Metges Sense Fronteres a València, a través dels seus propis equips, mitjançant la instal·lació de punts informatius en els vestíbuls de les estacions de Plaça d’Espanya i Colón de Metrovalencia, de l’19 a l’23 de juliol.

A més de l’26 a el 30 de juliol estaran a Xàtiva i Colón; de el 30 d’agost a el 3 de setembre a Plaça d’Espanya; de el 6 a l’10 de setembre a Xàtiva i Colón; i de l’13 a l’17 de setembre a Plaça d’Espanya i Xàtiva.

Aquest tipus d’activitats de conscienciació formen part de la tasca de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV a des de Línia 0. Dins d’aquest tipus de col·laboracions es cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per donar a conèixer entre els viatgers aquest tipus de propostes.

Línia 0 és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici a el conjunt de la societat.

Llogarets Infantils SOS

Llogarets Infantils SOS és una organització especialitzada en la cura de nens basat en un model familiar. L’organització protegeix als nens que s’han vist privats de la cura parental i els brinda un entorn familiar protector en què puguin créixer sentint-se estimats i respectats. També treballa per enfortir famílies vulnerables perquè puguin atendre adequadament als seus fills i acompanya els joves en el seu procés de maduració en independència.

És una organització no governamental internacional i sense ànim de lucre, membre de la UNESCO i que té un assessor permanent en el Consell Econòmic i Social de l’ONU. A Espanya estan presents en deu comunitats autònomes. A València, tenen un Centre de Dia al barri de Benicalap, on el 2020 van atendre a 34 famílies que estaven passant per un mal moment. Des dels centre de dia donen suport i enforteixen a aquestes famílies perquè puguin recuperar-se. L’objectiu és evitar que pares i fills hagin de separar-se.

Metges Sense Fronteres

Metges Sense Fronteres realitza una tasca humanitària, a través de diferents projectes, que els permet tenir presència independent i imparcial en situacions de crisi, prestant assistència mèdic-humanitària sense discriminació.

L’atenció que proporcionen els equips de Metges Sense Fronteres intenta cobrir les necessitats més urgents, tant en els diferents nivells de l’atenció mèdica (des de la primària a l’hospitalària, passant per la comunitària) com a través d’activitats de gran impacte en la salut , com les relacionades amb l’aigua i el sanejament.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: