Ferrocarrils de la Generalitat celebra el 6 de novembre l’examen d’accés a onze places a llocs de manteniment i tallers

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) celebra el proper dissabte 6 de novembre, a la Universitat Politècnica de València, proves d’accés a onze places en llocs de manteniment i tallers, corresponents a l’oferta pública d’ocupació de 2020.

En concret, aquestes 11 places corresponen a: un muntador/a d’instal·lacions elèctriques i automatismes; un encarregat/ada de subestacions i telecomandaments; un/a especialista en telecomunicacions; i vuit oficials/es de taller per a València Sud, Tarongers i Machado).

La prova, en què està previst que hi participin més de 200 persones, començarà a les 9 hores i es farà a l’Aula 5N de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial (ETSII), de la Universitat Politècnica València (UPV). Els i les examinades podran acostar-se a aquestes instal·lacions en tramvia; la parada més propera és la de La Carrasca.

Amb les persones que hagin superat el procés selectiu, però no obtinguin plaça, es constituirà una Borsa dOcupació Temporal per atendre necessitats daquesta naturalesa en els tipus de llocs convocats existents a València o Alacant.

Aquesta oferta se suma al procés, ja tancat aquest mateix any, per a la cobertura de 136 llocs de treball, corresponents a les ofertes públiques d’ocupació dels anys 2017, 2018 i 2019.

Les bases publicades al DOGV són conformes al que preveu el II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d’aplicació de les ofertes d’ocupació pública i les seves convocatòries, de data 22 de març del 2018.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: