Fernando Portolés anuncia un bo consum a Benlloc per generar estalvi entre els veïns i promocionar les vendes entre els comerços

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Benlloc, Fernando Portolés, ha anunciat la posada en marxa dels bons consums per greixar les economies domèstiques i injectar liquiditat als establiments de la localitat.

“A Benlloc tenim de tot i amb el millor tracte. Uns comerços únics i uns serveis amables, propers i sempre disposats a ajudar-nos. I aquesta sensibilitat és a la que apel·lem per posar-la en valor a través d’un programa que de la mà de la Diputació Provincial, amb Marta Barrachina al capdavant, activarem perquè el desig és incentivar les compres i generar estalvis als nostres veïns”.

El projecte de Fernando Portolés s?amplia a altres accions dirigides a incentivar el consum entre els ciutadans. Per fer-ho premia la natalitat amb la implantació d’un xec nadó que celebri l’arribada d’un nou veí amb un fons “que s’haurà de consumir als negocis del nostre municipi”.

Tot això acompanyat per campanyes comercials de proximitat “que mitjançant el lema ‘Compra a Benlloc’ posin en valor l’oferta, la varietat, l’atenció i el servei dels nostres autònoms i petites i mitjanes empreses de la localitat”.

Finalment, Portolés aposta per donar suport a “empresaris i autònoms a través de plans d’ajudes directes”, així com establir un punt d’informació laboral a l’Ajuntament de Benlloc “per donar a conèixer cursos i ofertes de treball d’interès per als nostres veïns “. “Tot és poc si es tracta d’ajudar Benlloc”, ha rematat el candidat del PP a l’alcaldia.

Informacio i Foto: PP Benlloc

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: