Fernando Gómez Colomer ha estat presentat com a nou director esportiu del CD Castellón

Fernando Gómez Colomer ha estat presentat per Àngel Dealbert com a nou Director Esportiu del CD Castellón per a les dues pròximes temporades, en la que serà la seva segona etapa com a màxim responsable de la parcel·la esportiva del conjunt albinegre, amb qui va aconseguir l’ascens a Segona Divisió el 2005 , a més de finalitzar la seva etapa com a futbolista professional.

“És una persona amb una trajectòria molt dilatada i que ja va viure èxits en aquest club i en altres molt importants. Fernando ens ve a reforçar i ajudar amb una força enorme amb la seva experiència i saber estar, estem molt contents perquè a la fi poder comptar amb una persona com Fernando ens va a fer créixer moltíssim. Benvingut a casa teva una altra vegada i et desitjo el millor “, va afirmar Dealbert, abans de cedir-li la paraula a l’valencià, que s’ha mostrat molt” il·lusionat per poder tornar a el CD Castelló, club de què tinc gratíssims records i que està en una ciutat a la qual a nivell personal estic molt vinculat per la meva mare i el meu germà. Estic molt satisfet i il·lusionat de tornar “.

El nou Director Esportiu ha afegit que el club està “fent les coses amb serietat, independentment dels resultats esportius d’aquesta temporada s’han aconseguit molts èxits fins arribar aquí, treballant amb serietat, dedicació i la intenció de fer créixer a club. Estic molt satisfet d’incorporar-me a aquest projecte amb persones a les que a la majoria conec, amb les que he tingut relació personal i professional, per tant es donen tots els condicionants perquè el treball es desenvolupi de la millor manera possible i puguem aconseguir que l’equip competeixi i deixi satisfets als aficionats que són els que principalment sustenten aquest projecte i un club de futbol com el CD Castelló “.

A continuació, Fernando va atendre de forma telemàtica a les preguntes dels mitjans de comunicació, en una roda de premsa de la qual reproduïm un extracte:

Quins són els teus plans i l’ideari que té per a aquesta temporada?

Independentment de protocol·litzar un funcionament per la secretaria tècnica en col·laboració amb el cos tècnic, el més important ara és confeccionar una plantilla. Estem amb el temps just i hem d’intentar preocupar únicament de confeccionar una plantilla competitiva perquè Sergi Escobar pugui tenir bons vímets i competir. Hi ha jugadors amb contracte, altres als quals volem renovar, cal establir les opcions i tot això dins d’un pressupost en el qual puguin encaixar, amb jugadors que puguin donar un bon rendiment i als quals puguem arribar a nivell econòmic. He mantingut ja reunions amb l’entrenador i la secretaria tècnica, m’agrada la feina consensuat, analitzar-ho bé i les decisions finals seran de tots, però tot s’haurà d’analitzar i parlar, parlar dels que es queden, dels quals es podrien quedar i de les posicions que hem de reforçar.

Com seran les decisions consensuades? La teva figura serà semblant a la de la seva anterior etapa, un equip més d’autor?

És una qüestió de treball en equip, la responsabilitat serà la mateixa que en la meva etapa anterior, però treballes amb un grup de persones amb les que et sents recolzat i satisfet i per descomptat totes les decisions es prendran en equip, també es comptarà amb l’opinió de l’entrenador perquè no es pot portar a cap futbolista que ell no vulgui tenir, però la responsabilitat serà meva. M’agrada compartir els èxits i responsabilitzar dels fracassos o de les coses que no han sortit tan bé. M’agrada que tots els que treballem al voltant de les decisions esportives donin la seva opinió, mai és dolent tenir algú que discrepi de tant en tant perquè això et fa pensar, però és una qüestió de treball en equip.

Ja heu detectat el que ha anat malament i el que cal fer bé de cara a una temporada complicada pel seu nivell?

La plantilla va a ser pràcticament nova, hi haurà molt jugador nou o que no va estar la temporada passada. Cal establir el nivell de la plantilla i després d’un descens la idea és que el CD Castelló sigui el més competitiu possible. Volem que competeixi, i ha d’intentar arribar el més alt possible amb independència de la categoria que ocupi.

Crida l’atenció quan arriba un director esportiu i que no pugui triar a l’entrenador, això no li trastoca res? Hagués estat el seu entrenador?

Conec Sergi des que el CD Castelló estava a Tercera, em vaig enfrontar a ell un parell de partits, conec la seva trajectòria, i em sembla una elecció adequada per part de club. Van parlar amb mi després de triar a l’entrenador, però estic satisfet amb l’elecció i he de col·laborar perquè li surtin molt bé les coses, busquem un mateix objectiu i d’això es tracta, de treballar en la mateixa direcció i buscar el millor per al CD Castelló. Com a curiositat, quan vaig anar Director Esportiu de l’VCF, Emery ja estava triat com a entrenador i els dos anys vam ser tercers i el treball va ser molt positiu.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: