Fernando Giner (president de l’associació de futbolistes del Valencia CF) “Voro ja ha demostrat que és capaç d’agafar un equip en una situació delicada i donar-li la volta”

Fernando Giner, president de l’Associació de Futbolistes VCF i llegenda valencianista, ha mostrat en VCF MEDIA la seva total confiança en la capacitat de Voro González per assumir el càrrec d’entrenador de l’València CF fins a final de temporada.

La capacitat de Voro està demostrada

Voro ja ha mostrat en moltes ocasions que és capaç d’agafar un equip en una situació delicada i donar-li la volta en poc temps. Personalment, crec que està capacitat per fer-ho.

efecte positiu

Voro va a aconseguir que aquesta mentalitat que necessiten en aquests moments pugui tenir un efecte positiu perquè el València CF sigui el que sigui l’equip que ha de ser el diumenge contra el Reial Valladolid. Que sigui un equip que marqui la diferència davant un rival a què pugui guanyar.

Professionalitat de Voro

Cada vegada que se li ha sol·licitat a Voro que agafés l’equip ho ha fet de la millor manera i la més professional. Els èxits que pugui aconseguir són positius per al València CF. Coneix perfectament als futbolistes i els futbolistes a ell. És molt important que els futbolistes coneguin la tasca que ha de dur a terme Voro, que sigui respectat com en anteriors ocasions i que sàpiguen que per treure els resultats no és només qüestió de Voro, sinó també d’ells mateixos, que són els que surten a camp i els que han de donar-li la volta a aquesta situació.
L’equip està recolzat

El més important és que l’equip se senti recolzat. L’afició està amb l’equip. Això no es pot esborrar. L’equip és el que surt a camp, és el que porta l’escut de l’València CF i tots volem que el València CF segueixi endavant i aspiri al màxim. No tinc dubtes que l’afició dóna suport a l’equip. Personalment crec que Voro ens pot ajudar perquè aquesta situació delicada la tregui com en altres ocasions.

Moment de reflexió

Ningú haguéssim volgut arribar a aquesta situació i ens ha de portar a reflexionar. Aquesta reflexió l’hem de fer tots, tant dins de el Club com els que estem vinculats d’una manera o altra a l’València CF perquè no es torni a repetir una situació així i l’equip tiri endavant sense problemes en les properes temporades.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: