Feliu: “Marco no inverteix o170.000 € en millres per al cementiri Sant Josep com va prometre”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

El Grup Municipal Popular destapa una mentida més de l’alcaldessa Amparo Marco, que ha incomplert la seva paraula de reinvertir els beneficis obtinguts en la gestió de cementiris, en millores per al cementiri Sant Josep.

El regidor popular, Carlos Feliu apunta: “Marc va anunciar, al mes de març, una inversió de 170.000 euros al cementiri Sant Josep que encara no s’ha materialitzat, malgrat que la pròpia alcaldessa reconeix que el cementiri Sant Josep precisa d’una atenció especial pel valor emocional que representa i pel seu valor patrimonial i històric “.

“A les portes del Dia de Tots Sants, en què cementiri incrementa significativament les seves visites, no hi ha rastre de les millores anunciades per l’alcaldessa. Serà que està reservant els diners per treure la Creu del Parc Ribalta, que tanta polèmica ha generat entre la ciutadania? ”

“El col·lapse de l’Ajuntament, amb tants fronts oberts, i les prioritats del bipartit tornen a demostrar que són incapaços de complir el que prometen”.

“Tenint per davant temps suficient per condicionar el cementiri Sant Josep, el bipartit no ha fet res en tot aquest temps. És un retard més, que s’afegeix a la deixadesa i caòtica gestió de la cosa pública. Tot i tenir les actuacions ja seleccionades i pressupostades, segueixen retardant aquesta inversió al cementiri “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: