Facultat d’Econòmiques i Empresarials de l’Universitat d’Alacant celebra les seves jornades ‘Esmorzar amb Empreses i Institucions’

Amb aquesta finalitat, la facultat programa tres dies en què segmenta per graus i màsters el seu alumnat i, de la mateixa manera, acudeixen les empreses i institucions que ofereixen pràctiques externes per a aquests estudis. Al voltant de la trobada, on les entitats participants exposen els seus perfils i propostes, se serveix a més un esmorzar mitjançant el qual es crea un ambient distès per entaular la relació que es pretén amb les jornades.

La trobada de demà dimarts dia 7 tindrà lloc a l’edifici Germà Bernàcer, a partir de les 10 hores. Dirigit a l’alumnat del grau en Publicitat i Relacions Públiques i dels màsters en Comunicació i Indústries Creatives i en Comunicació Digital, aquest primer esmorzar comptarà amb la participació de les empreses i institucions Acceseo, Small/Nitsnets, APSA, Grupo Antón i Cacauete Comunicació.

El segon dels esmorzars, dimecres 8 de febrer, se celebrarà al Club Social 2, a les 11 hores. En aquest acte, els participants estaran asseguts a taules de fins a deu persones, aniran rotant cada 15 minuts i escoltaran el que els ofereixen cadascuna de les cinc empreses convocades a l’esdeveniment. La finalitat d’aquest format és una personalització i contacte més grans amb els responsables de RRHH de les empreses i institucions. En acabar, s’oferirà un esmorzar per als assistents. Dirigit als estudiants dels graus en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), en Economia i en Màrqueting, els dobles graus en Enginyeria Informàtica+ADE i Turisme+ADE (TADE), i els màsters en Direcció i Planificació del Turisme i en Administració i Direcció d’Empreses comptarà amb la participació de les empreses Caixa Rural Central, Gioseppo, Grup ASV, Grup Mediterrani i PRB auditors.

Finalment, el tercer dels esmorzars tindrà lloc a les 11.30 hores del dijous 9 de febrer a l’aula Vicens Vives de la Facultat d’Econòmiques i comptarà amb dues parts, la primera, on cada empresa es presentarà de forma individual, i la segona, on se servirà l’esmorzar per crear un espai d’interacció més proper. Està dirigit a estudiantat del grau en Sociologia i del màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi i hi participaran representants del Facephi, de l’Ajuntament de Benijófar i de la Unitat Tècnica de Qualitat (UTC) de la Universitat d’Alacant.

Tota la informació de les jornades i les inscripcions, que estaran obertes fins al dia anterior a la celebració de cada esmorzar, està disponible a l’adreça web de l’esdeveniment.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: