FACSA i el projecte REMEB patrocinen el congrés internacional Euromembrane 2018 a València

El projecte REMEB, que ha desenvolupat un sistema de tractament d’aigües avançat i sostenible i que es troba ara mateix en la seua fase final de validació, tindrà una participació destacada en el congrés trienal internacional Euromembrane, que es va celebrar en Aachen i Londres en les seues anteriors edicions i que en 2018 acollirà la ciutat de València entre els dies 9 i 13 de juliol. REMEB donarà suport a l’organització i potenciarà la visibilitat de l’esdeveniment com a patrocinador SILVER-I.

El congrés EUROMEMBRANE enfocat en la ciència i la tecnologia de membranes i que el seu objectiu és reunir a acadèmics i professionals del sector per a fomentar el networking i l’intercanvi d’idees sobre projectes de recerca, explica com a organitzadors amb la Universitat Politècnica de València, l’Escola Tècnica Superior Enginyers Industrials de València i l’European Membrane Society.

REMEB ha desenvolupat unes membranes ceràmiques sostenibles, fabricades per l’azulejera NATUCER, fetes amb residus del marbre, de la producció de l’oli d’oliva i propis de la ceràmica per a tractar aigües residuals que permetran la reutilització d’aigua en àrees amb sequera.

A més, el líder del consorci, FACSA, i el soci ITC-UJI participaran amb presentacions orals tècniques en el fòrum i abordaran els resultats obtinguts fins avui respecte a la fabricació i validació de la mateixes. El projecte, en els seus últims mesos de vida, va arrancar al setembre de 2015 i finalitzarà el 31 d’agost d’enguany.

La iniciativa, cofinançada pel programa de recerca i innovació de la Unió Europea Horitzó 2020, amb l’acord de subvenció nº 641998, està composta per 11 socis internacionals: el líder del projecte FACSA, l’Institut de Tecnologia Ceràmica ITC-UJI, l’empresa d’enginyeria francesa IMECA PROCESS, la consultora de Xipre ATLANTIS, l’enginyeria noruega BIOWATER, el Consell de Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana, el laboratori castellonenc de recerca i projectes de medi ambient IPROMA, el centre ceràmic italià CENTRE CERAMICO, el centre de recerca ceràmica de Turquia SAM, la Universitat Antonio Nariño de Colòmbia i l’Entitat de Sanejament i Depuració d’Aigües Residuals de la Regió de Múrcia, ESAMUR.

Més informació sobre el projecte: www.remeb-h2020.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: