Èxode del Valencia Basket en les finestres FIBA de novembre

L’activitat esportiva col·lectiva del primer equip masculí del Valencia Basket es deté esta setmana amb el desplaçament de set dels huit jugadors disponibles a les concentracions de les seues respectives seleccions per a disputar els primers partits de la primera fase de classificació per a la Copa del Món 2023. Jaime Pradilla i Xabi López-Arostegui amb Espanya, Sam Van Rossom amb Bèlgica, Louis Labeyrie amb França, Klemen Prepelic amb Eslovènia i Martin Hermannsson amb Islàndia entre ahir i hui s’aniran incorporant a les concentracions dels seus equips nacionals. Jasiel Rivero s’unirà a la selecció nacional de Cuba un parell de dies més tard en disputar-se els partits de classificació d’Amèrica més tard que els de les seleccions europees i en format de concentració. Amb Bojan Dubljevic, Víctor Claver, Mike Tobey i Neno Dimitrijevic seguint els tractaments per a recuperar-se de les seues respectives lesions, Josep Puerto s’exercitarà en solitari a l’espera del retorn dels seus companys.

 

Pradilla, únic debutant

Entre els convocats, només el jove ala-pivot Jaime Pradilla podria estrenar-se amb la camiseta de l’equip absolut del seu país. L’ala-pivot aragonés i l’aler Xabi López-Arostegui realitzaran esta vesprada el primer entrenament amb una Espanya que obrirà la seua participació en esta primera fase mesurant-se a Macedònia del Nord a Skopje el divendres dia 26 de novembre a les 19:30 hores i posteriorment tornarà al nostre país per a enfrontar-se a Geòrgia a Jaén el dilluns 29 de novembre a les 20:30 hores.

 

Van Rossom i Prepelic comencen el dijous

El primer dels taronja a entrar en acció serà el base belga Sam Van Rossom, que jugarà a Eslovàquia el dijous 25 a les 18:00 hores per a obrir esta primera fase de grups i que rebrà a casa a la potent Sèrbia el diumenge 28 a les 15:30 hores. També es posarà en marxa el primer dia de competició l’Eslovènia de Klemen Prepelic, que primer visitarà Zagreb per a enfrontar-se a Croàcia el dijous 25 de novembre a les 20:45 hores i després rebrà a Suècia en Koper el diumenge 28 a les 20:00 hores.

 

Hermannsson i Labeyrie per al divendres

Per al divendres 26, a la mateixa hora que el partit d’Espanya, la Islàndia de Martin Hermannsson juga en Almere davant els Països Baixos i posteriorment viatjarà a Sant Petersburg per a mesurar-se a Rússia el dilluns 29 a les 18:00 hores. L’últim dels nostres jugadors en els partits de classificació europeus és l’ala-pivot francés Louis Labeyrie, que primer rebrà com a local a Pau a Montenegro el divendres 26 a les 20:30 hores i després viatjarà a Hongria per a enfrontar-se a la selecció magiar el dilluns 29 a les 18:00 hores.

 

Rivero, amb destinació Mèxic

L’últim a començar i per extensió, també l’últim a tornar a València després d’estos partits internacionals serà l’ala-pivot Jasiel Rivero, que s’unirà a l’equip nacional de Cuba per a disputar els dos primers partits de classificació per a la Copa del Món 2023. Estos encontres es jugaran en una concentració en seu única, el Gimnàs Auditori Universitari de Chihuahua City a Mèxic, sent el primer d’ells davant els Estats Units el diumenge 28 a les 23:30 hores i el segon davant Puerto Rico el dilluns 29, també a les 23:30 hora espanyola.

 

Finestres FIBA novembre 2021 Valencia Basket

DATA HORA PARTIT JUGADOR LLOC
Dijous 25 18:00 Eslovàquia- Bèlgica Van Rossom Levice
Dijous 25 20:45 Croàcia- Eslovènia Prepelic Zagreb
Divendres 26 19:30 Macedònia del Nord- Espanya Pradilla

López-Arostegui

Skopje
Divendres 26 19:30 Països Baixos – Islàndia Hermannsson Almere
Divendres 26 20:30 França- Montenegro Labeyrie Pau
Diumenge 28 15:30 Bèlgica- Sèrbia Van Rossom Mons
Diumenge 28 20:00 Eslovènia- Suècia Prepelic Koper
Diumenge 28 23:30 Estats Units- Cuba Rivero Chihuahua
Dilluns 29 18:00 Hongria- França Labeyrie Kaposvar
Dilluns 29 18:00 Rússia – Islàndia Hermannsson St.Petersburg
Dilluns 29 20:30 Espanya- Geòrgia Pradilla

López-Arostegui

Jaén
Dilluns 29 23:30 Puerto Rico- Cuba Rivero Chihuahua

 

 

 

Informació i Foto: Valencia Basket

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: