Eva Ortiz lamenta que el Consell haja perdut l’oportunitat de baixar els impostos a la Comunitat Valenciana

La presidenta del GPP, Eva Ortiz, ha lamentat que “el Consell, amb la Llei d’Acompanyament, ha perdut l’oportunitat de baixar els impostos i reduir la pressió fiscal als ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Ortiz ha criticat que “una altra vegada estem davant d’un Consell que no està immers en la realitat econòmica i social que està vivint la nostra terra. No necessitem més pressió fiscal, el que volem, tal com ha fet el PPCV, és posar en marxa una rebaixa fiscal que permeti que les rendes més baixes no paguin impostos “.

En aquest sentit, la diputada popular ha denunciat que “tot fa presagiar que es va a imposar la taxa turística a la Comunitat, tal com demanen Compromís i Podem”.

“Puig s’ha plegat als seus socis de govern. Obre la porta a introduir aquesta taxa tan perjudicial per al sector turístic via esmena i sense passar els controls necessaris pels quals passa la Llei d’Acompanyament “, ha remarcat la diputada popular.

Així, Eva Ortiz ha manifestat que “es modifiquen lleis per facilitar la vida als el Consell i no beneficien en res als valencians. Aquest Consell viu d’esquena a la realitat on es pugen les cotitzacions als autònoms, s’augmenta el preu de la llum, augmenten el cost de la vida un 4% i en aquesta Llei no planteja res per millorar aquests problemes tan greus “.

Eva Ortiz ha afirmat que “els ciutadans ja no suporten més taxes, més impostos i més pressió fiscal d’un Consell més preocupat pels seus bronques internes que per incentivar l’economia i la creació d’ocupació”.

“Estan més preocupats per penalitzar i augmentar la càrrega fiscal que per posar en marxa mesures que solucionin l’actual situació de crisi econòmica i social que estem vivint a la Comunitat Valenciana”, ha lamentat Ortiz.

En aquest sentit, la dirigent popular ha explicat que “les baralles, les bronques i el menyspreu entre els socis són marca de la casa en aquest tripartit d’esquerres. Aquest projecte de llei no se sap com acabarà perquè la capacitat per discutir entre consellers mai deixa de sorprendre’ns. No deixa de ser paper mullat “.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: