Eva Ortiz demana un Pla d’ajudes d’emergència per a les famílies i els sectors perjudicats per la inassumible pujada del preu de la llum

La síndica de el grup popular a les Corts, Eva Ortiz, ha demanat a Puig un pla d’ajudes d’emergència “per a les famílies i els sectors perjudicats per la inassumible pujada de l’preu de la llum”.

Eva Ortiz ha retret a Puig “que sigui incapaç de defensar els interessos dels valencians. Aquest diumenge ha estat incapaç davant el ministre Ábalos de defensar els interessos dels valencians i reclamar la devolució dels 281 milions d’euros d’IVA, que es freni el Decret que acabarà amb el Transvasament Tajo Segura o que Sánchez deixi de pujar els impostos que piquen a les famílies. I a més ens va sorprendre el seu agraïment personal a el senyor Sánchez per “la seva sensibilitat” amb el canvi de model de finançament quan no ha fet res “.

La síndica popular ha indicat en la sessió de control a les Corts que “amb tot el que van dir abans de governar, ara el rebut de la llum ha pujat gairebé el 50%, concretament el 44%, i vostès ni s’han parat a pensar que seran els responsables, un cop més, de frenar la possible activació econòmica perjudicant greument a sectors que ja vénen molt castigats de la pandèmia “.

Eva Ortiz ha proposat “l’aprovació d’un Pla d’ajudes d’emergència per a les famílies i els sectors perjudicats per aquesta inassumible pujada de l’electricitat ja que encara no sabem què pensa el president de la Generalitat d’aquesta pujada ni que propostes faria. Moltes famílies van a haver de triar entre menjar o pagar la factura de la llum “.

La síndica popular ha assenyalat que “amb tots els drames que pateix aquest país, Puig i Sánchez es dediquen a donar cobertura als delinqüents condemnats en sentència ferma pel Tribunal Suprem per delictes de sedició, de malversació de fons públics i desobediència. Als que no només no s’han penedit, ni han demanat perdó, sinó que segons el criteri de l’Tribunal Suprem no es donen les raons d’equitat, justícia o utilitat pública perquè se’ls concedeixi l’indult, ia més diuen que tornaran a cometre delictes “.

Eva Ortiz ha criticat Puig per afirmar que “cal buscar punts de trobada quan aquest punt de trobada està fora de la Constitució i afirmar que cal dialogar. Mentrestant, Puig és incapaç de practicar el diàleg amb el personal de les ressonàncies magnètiques, amb els Mir, amb els sanitaris de l’Hospital de Torrevella, els empresaris de l’oci nocturn, o les federacions d’esport i muntanya …. Puig fomenta el diàleg amb delinqüents, però no amb qui pitjor ho estan passant en aquesta Comunitat “.

La síndica popular ha indicat que “el xantatge dels independentistes sabem que no quedarà aquí. Mentre Puig calla ja s’han donat el 50% dels 3.000 milions dels fons europeus que s’havien de repartir entre 9 comunitats autònomes “.

Finalment, Puig ha afirmat que “Puig s’equivoca, perquè defensar els interessos d’Espanya com a nació, és defensar els interessos dels valencians”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: