Estudiants d’ADE de Florida Universitària finalitzen la seva participació en el Projecte MUPIC

Quatre estudiants d’ADE de Florida Universitària han defensat virtualment, al costat dels seus grups internacionals, les seves propostes relacionades amb el Projecte MUPIC (Multidisciplinary Projects in an International Context). Aquest projecte està centrat en l’àmbit dels estudis de grau i postgrau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Enginyeria Mecànica.

MUPIC compta amb un horitzó temporal de tres anys i està finançat pel programa Erasmus +, en el marc dels projectes de cooperació estratègica per a l’educació superior, relacionats amb la cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques (KA2). Tota aquesta iniciativa ha estat concebuda a partir d’una vessant formativa, consistent en l’elaboració d’un curs en línia, compost per mòduls (comunicació intercultural, comunicació online i equips virtuals, disseny industrial i project management), i un vessant pràctic, basada en trobar solucions a certs desafiaments plantejats per dues empreses europees col·laboradores (DeSimone SA i Vesuvius plc).

Estudiants de Florida Universitària han hagut de buscar, durant vuit mesos, la solució a un desafiament empresarial utilitzant per a això les seves competències professionals i desenvolupant a el mateix temps les seves competències toves (soft skills), el que els ha permès adquirir una experiència de gran valor i rebre uns crèdits relacionats amb l’àmbit de la internacionalització, que els permetrà obtenir l’International Skill Certificate de Florida Universitària.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: