Ester Hidalgo és triada presidenta del PP del Grau de Castelló i promet sumar esforços al projecte del Partit Popular que farà possible el canvi a Castelló i el Grau

Ester Giner Hidalgo ha estat elegida presidenta de la Junta del PP del Grau a l’assemblea celebrada avui a l’edifici morú de la Plaça del Mar. En tractar-se d’una candidatura única s’ha oficialitzat directament el seu nomenament davant de 150 persones, entre militants, simpatitzants i representants de la societat civil.

Ester Giner ha tingut paraules d’agraïment cap al seu predecessor al càrrec, Vicente Guillamón, de qui lloa la seva tasca al capdavant del PP del Grao en els darrers quatre anys, la seva generositat i el seu suport sempre. Amb ell, de regidor a l’Ajuntament, promet deixar-se la pell per un futur millor per al Grau. “Em comprometo a sumar esforços al projecte del Partit Popular, que amb Begoña Carrasco al capdavant a la capital i amb Marta Barrachina a la província, farà possible el canvi necessari a Castelló i al Grau”, ha manifestat.

Descendent de família de pescadors, Ester Giner lamenta les traves al sector pesquer, “amb una esquerra que calla davant de noves lleis que estan acabant amb la gent de la mar i amb la nostra identitat com a poble. El Grao tornarà a ser mariner o no serà”, promet.
Com a bona scout, Ester Giner aplica la màxima de “sempre llestos”, “sempre disposada per a tothom que ens necessiti. Aquesta és la meva manera de ser i entendre el servei públic, amb compromís, companyonia, solidaritat, esforç i treball en equip. El Grau ha de tornar a ser el gran aparador que va ser. Treballaré per més i millor sanitat, més educació, més seguretat, més ocupació, més turisme i més pesca”.
Amb 18 anys va entrar al Partit Popular i ara amb 35 afronta amb decisió la presidència de la Junta del Grau. “Tinc l’oportunitat i el privilegi de fer-ho gràcies a tots els que heu cregut en mi; ho faré amb honestedat, amb la convicció que tenim les millors idees i la capacitat de fer millor les coses. Sense deixar de creure. Sense deixar de treballar. Mai hem tingut el canvi tan a prop i aprofitarem aquesta oportunitat”, ha assegurat Ester Giner.
Per la seva banda, la presidenta de PP Local, Begoña Carrasco, ha agraït el pas al capdavant d’Ester Giner, i ha reconegut tota la feina feta per Vicente Guillamón, que “seguirà sent un puntal molt important al Grup Municipal Popular, com a regidor a l’Ajuntament. Avui obrim una nova etapa, seguim construint una alternativa sòlida, amb noves idees i maneres de treballar per tornar a il·lusionar els grauers”.

“Són moltes les mancances que arrossega el Grau, amb els problemes d’inseguretat ciutadana, brutícia, manca d’oportunitats, manca de resultats de l’equip de govern… els problemes d’aquí són els mateixos que afecten el conjunt de castellonencs”, explica . Per això, Carrasco demana sumar esforços perquè el Grao tingui més policies vigilant els carrers davant de l’augment de la delinqüència un 30%; per reobrir la Tinença d’Alcaldia les 24 hores, com tenia el PP, per evitar successos lamentables, com l’homicidi que s’està investigant.

Carrasco ha posat en valor la feina de Juan Gallén, Ximo Torres, Marta Gallén, “que tant van sumar al projecte del Partit Popular. Un llegat que Pepe Falomir el va elevar al seu nivell màxim, i un mirall on tots ens mirem i en què, segur, es mirarà Ester, digna successora per seguir els passos d’aquest grauer excepcional, que va dedicar tota la seva vida a ajudar als grauers”.

“El Grao va ser blau a aquesta meta hem de focalitzar tots els nostres esforços, perquè el Grao necessita infraestructures que permetin que el Port segueixi generant oportunitats i ocupació; que les barques puguin continuar pescant; una millor atenció sanitària i una nova escola bressol. Més oferta turística; que baixin els impostos, sobretot l’IBI, però que també la rebaixa fiscal que beneficiï les empreses del Port, com vam proposar el 2021, amb un estalvi de 9,7 milions d’euros en impostos a tots els castellonencs i es va negar a acceptar l’equip de govern. Tornarem proposar una rebaixa fiscal similar aquest any, perquè ja hi estem treballant”, ha afegit.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: