Espaitec celebra els seus deu anys com a agent promotor de la innovació empresarial

Informació i Foto: http://www.uji.es

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) ha celebradosu festa de desè aniversari. Més d’un centenar de persones, la majoria empresaris i emprenedors vinculats a Espaitec, han participat en aquest acte de celebració que ha comptat amb la participació de Jesús Lancis, vicerector de I nvestigació i D octorado de la Universitat Jaume I, i David Cabedo, director acadèmic d’Espaitec.

Durant la seva intervenció el vicerector ha destacat la trajectòria d’Espaitec com a espai de connexió entre el món acadèmic i el món empresarial. Des que al gener de 2017 la gestió d’Espaitec s’encomanés a la Fundació General, la Universitat Jaume I ha fet una aposta decidida per Espaitec, entenent-lo com un espai d’innovació i transferència de coneixement al servei del territori.

Jesús Lancis ha remarcat el paper d’Espaitec com a espai d’oportunitats i punt de trobada on talent, coneixement científic, tecnologia i treball s’uneixen per generar nous projectes. La seva intervenció ha finalitzat agraint, en nom de la comunitat universitària, el treball realitzat per tots els emprenedors i empresaris d’Espaitec que durant aquests últims deu anys han fet empresa, innovació, emprenedoria i riquesa, impactant en el benestar social i econòmic de societat castellonenca .

L’acte ha transcorregut en les instal·lacions d’Espaitec 2 i ha consistit en un recorregut per l’edifici d’una manera diferent: a través de la vivència d’experiències i sensacions. Per a això, només se’ls ha demanat als assistents que es deixessin portar i gaudissin d’un esdeveniment on la màgia, el teatre i els records viscuts han servit per fomentar els seus llaços d’unió i la memorabilitat de l’experiència.

Aquesta acció de difusió i la resta d’accions emmarcades dins de la campanya # espaitec10anys ha comptat amb finançament de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: