Espai LaGranja puja la seua aposta per la formació

L’Espai LaGranja obri la temporada amb un objectiu clar de suport a la creació i formació del sector de la dansa. El centre organitza el taller ‘Gestió i producció de dispositius culturals’, impartit per la gestora cultural Mónica Pérez, que es realitzarà del 6 al 9 de setembre.

Un curs que donarà les claus als professionals per a estructurar l’organització, el finançament i la continuïtat dels projectes artístics en el nou context cultural.

Es dotarà els participants de coneixements que els permetran analitzar la viabilitat de la seua idea, elaborar pressupostos i documents per a buscar finançament i/o venda, entendre les fases i mecanismes bàsics de la producció i el funcionament de convocatòries públiques, com ara subvencions, licitacions o concursos.

Així mateix, s’estudiarà l’actual context de creació vinculat a les residències i a les xarxes de col·laboració i s’analitzaran com influeixen els contextos relacionals, tant en l’experiència del públic com en la mateixa definició dels projectes creatius.

A més, aquesta temporada l’Espai LaGranja posa en marxa ‘Els Cafés amb’ una iniciativa d’assessorament en què, a través d’una sèrie de trobades personalitzades, s’analitzen i es defineixen les prioritats dels creadors. S’exploren estratègies i es dissenya un pla de treball per a impulsar els projectes.

Aquest centre de recursos i mediació per a la dansa i les arts del moviment, que pertanye a l’Institut Valencià de Cultura (IVC), en la seua nova direcció, actua en diverses línies de treball per a incidir en el teixit creatiu i professional des de diferents contextos, la investigació, la creació, la internacionalització, la formació i la proximitat.

Entrenaments de dansa contemporània

Juntament amb les classes de dansa acadèmica per a professionals impartides per José Belda i Leo Santos, que es reprenen l’1 de setembre, Espai LaGranja, en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV), posa en marxa els entrenaments de dansa contemporània.

Uns entrenaments que cada mes tindran un coreògraf diferent i que permetran conéixer les diverses metodologies de dansa contemporània. El divendres 3 de setembre arranquen aquests entrenaments de la mà de la ballarina i creadora Sandra Gómez.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: