Es posa en marxa el ‘I Concurs de la Ruta d’Art Urbà’ del Valencia CF

La Fundació VCF i la Diputació de València (València Turisme) han convocat el I Concurs de la Ruta d’Art Urbà del València CF. La iniciativa naix amb l’objectiu de promoure la incorporació de l’art urbà de qualitat com a mitjà d’expressió cultural i artística, per a crear així un itinerari turístic de referència a la província de València.

La finalitat de la convocatòria és la creació de diversos murals artístics a l’aire lliure per a donar a conéixer la història, les llegendes i els valors del València CF, així com els diferents municipis de la província de València, fomentant el turisme de la zona i amb això la seua activitat cultural i comercial.

D’esta manera, tots els ajuntaments de la província de València poden optar a formar part de la present convocatoria; el termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres, 2 de juliol, a les 23:59, el correu de contacte, ruta-art-urba@valenciacf.es

En esta primera edició, la temàtica de les obres que es realitzaran versarà entorn al Camp de Mestalla, que el 20 de maig de 2023 celebrarà el seu centenari.

Esta acció contribuirà a promocionar i difondre l’obra dels artistes urbans que participen en el projecte, oferint una experiència que puga gaudir-se durant tot l’any.

En definitiva, el València CF serà l’element vertebrador d’esta ruta, tant del sentiment blanquinegre com de l’arrelament de pertinença a la nostra terra, reforçant el seu atractiu com a potència turística de primer nivell.

El València CF ha sigut i és un referent turístic, tant a nivell local com internacional, amb un paper imprescindible tant dels futbolistes valencians de naixement com dels jugadors valencians d’adopció.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: