Enric Porcar ha estat premiat per la seua tasca del promoció de l’esport a Castelló

El regidor d’Esports de Castelló entre 2015 i 2019, Enric Porcar, ha rebut aquest dimarts 29 d’octubre el reconeixement de la Universitat CEU Cardenal Herrera per «la seua tasca en la promoció de l’esport a Castelló i per haver aconseguit situar la nostra ciutat com a referent en el món esportiu». Així ho ha destacat el director del centre de Castelló, José María Mira de Orduña, qui ha premiat el projecte del Patronat d’Esports en l’acte d’inauguració del curs 2019-2020.

Per a l’exregidor, «es molt d’agrair que la universitat reconega un projecte en el qual vam invertir molt d’esforç i molta il·lusió i que va aconseguir que el nom de Castelló es vincularà a esdeveniments de renom en el món esportiu». Porcar també ha destacat que la feina del Patronat d’Esports va servir per a «promocionar l’activitat esportiva entre la població de totes les edats i que les instal·lacions milloraren i s’ampliaren» i ha reconegut la tasca de Javier Moliner, l’expresident de la Diputació i també premiat per la universitat.

Cal recordar que durant l’etapa d’Enric Porcar al capdavant de la Regidoria d’Esports, el consistori va apostar per la renovació de les instal·lacions esportives en la ciutat i per millorar l’eficiència energètica. Porcar també va potenciar l’esport com a dinamitzador econòmic mitjançant un ampli ventall d’esdeveniments de moltes disciplines. «Vam treballar per a aconseguir que l’esport fora un element transformador i educatiu, una eina per a treballar valors i un recurs transversal que arribara a tots els estaments socials i a totes les edats», ha conclòs Porcar.

Informació i Foto: Compromis per Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: