EMT València reforça els seus servicis un 23 % pel pont del 9 d’Octubre

L’Empresa Municipal de Transports (EMT València) ha dissenyat un dispositiu especial pel pont del 9 d’Octubre. Es tracta de tres dies consecutius amb múltiples celebracions i la companyia ha decidit reforçar bona part dels seus serveis per a mantindre el servici públic de transport i que la ciutadania puga desplaçar-se per a assistir a tots els actes amb les màximes garanties de mobilitat.

La programació per la festivitat del 9 d’Octubre comença este dissabte amb una mascletà en la plaça de l’Ajuntament. Per a facilitar tots els desplaçaments cap al centre, l’EMT reforçarà este dia en un 19,5 % els serveis de les línies 4, 9, 10, 16, 19, 26, 27, 28, 31, 32, 60, 62, 70, 72, 81 i 95.

Diumenge, 8 d’octubre, es dispararà un castell de focs artificials en el passeig de l’Albereda, i amb la mateixa vocació de servici públic, i perquè els ciutadans i les ciutadanes puguen acostar-se el màxim possible fins al castell, l’EMT multiplicarà per dos el servici habitual de les línies nocturnes 4, 10, 16, 19, 28 i C3.

Per a dilluns, 9 d’Octubre, dia gran de la festa, amb la processó cívica i les diferents activitats que se celebraran a la ciutat, es tornarà a reforçar en un 26,5 % les línies 4, 9, 10, 16, 19, 26, 27, 28, 31, 32, 60, 62, 70, 72, 81 i 95.

Per part seua, el president d’EMT i regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell, ha assenyalat que “el nostre objectiu és que la ciutadania puga desplaçar-se per tots els punts de València de la forma més eficient i amb totes les garanties, malgrat les aglomeracions previstes”.

Així mateix, Carbonell ha destacat l’objectiu de “mantindre el servici públic i sostenible perquè tots i totes puguen gaudir sense traves de l’ampli programa d’activitats. Per això, no hem escatimat en esforços i hem recorregut a tots els recursos. València està en festes i volem la millor mobilitat”, ha assegurat.

En este sentit, EMT ha dissenyat un operatiu especial, a més del reforç de les línies ja indicat, perquè els autobusos puguen continuar circulant per les vies més pròximes als punts de la ciutat tallats per les celebracions. Així, s’ha modificat el recorregut habitual d’un total de 30 línies que, “òbviament no podran circular a tota hora per l’entorn de la plaça de l’Ajuntament o el passeig de l’Albereda, però acostaran als ciutadans i les ciutadanes a punts molt pròxims com la Porta de la Mar, Guillem de Castro, Sant Agustí o l’avinguda de Blasco Ibáñez”, ha apuntat el regidor de Mobilitat.

Tots els nous recorreguts planificats perquè els passatgers puguen desplaçar-se còmodament per la ciutat ja es poden consultar en l’apartat Última Hora del web d’EMT, en l’App de la companyia i en xarxes socials.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d