Els videoplenaris de Benicarló ja es poden consultar a través del web municipal

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

L’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa la plataforma de videoplenaris, que permet accedir amb comoditat, a través d’Internet, als plens municipals. La plataforma compta amb una àmplia gama de possibilitats, incloses imatge i so, per a conéixer la totalitat o fragments concrets de cada sessió de la Corporació Municipal. A més, a partir d’ara les actes es publicaran al web en format digital signades amb firma electrònica reconeguda legalment.

Aquesta nova eina de transparència, que es pot consultar directament des del web de l’Ajuntament, incrementarà el nivell de participació i d’implicació de la ciutadania. La regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero, ha destacat que «amb aquesta plataforma, la ciutadania podrà accedir a tota la sessió plenària o a qualsevol punt concret del ple, ja siga un punt de l’ordre del dia, una intervenció d’un regidor en concret o una moció». Entre els avantatges d’aquest sistema, Escudero destaca l’«accessibilitat universal, la immediatesa i la facilitat d’ús».

En cas d’haver preguntes de la ciutadania, les qüestions s’incorporen al final del videoplenari en una secció anomenada «La veu dels veïns».

Ara mateix, ja poden consultar-se mitjançant aquest sistema totes les sessions plenàries des del 7 d’agost de 2017. L’aplicació ha estat en proves durant els últims mesos per tal de comprovar-ne el funcionament i ajustar el sistema a les necessitats de l’Ajuntament.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: