Els rostres de la Diputació de Valencia 2023-2027

Juan Ramón Adsuara Monlleó (PP)

Nascut en la localitat castellonenca de Vilavella al juliol de 1974, Juan Ramón Adsuara és tècnic superior i màster en Gestió Comercial i Màrqueting i va cursar el programa ‘Lideratge per a la gestió pública’ pel IESE Business School de la Universitat de Navarra. Quant a la seua trajectòria política, és alcalde de la localitat valenciana d’Alfafar des de 2011, i afronta la seua tercera legislatura com a diputat provincial, on va ser portaveu del grup popular.

Sergio Pastor Martínez (Vox)

Nascut al juny de 1980 a València, Sergio Pastor és titulat en Disseny i Belles arts i cursa el grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública en la Facultat de Dret de la Universitat de València. Casat i amb tres fills, treballa com a gerent al capdavant de la seua pròpia empresa. En l’àmbit polític, Sergio Pastor és regidor a l’Ajuntament de Manises des de l’anterior legislatura i coordinador d’organització del sindicat Solidaritat de Vox a la província. S’estrena en la Diputació de València com un dels dos diputats amb els quals compta Vox.

Sergio Herrero Rosario (Vox)

Nascut el 4 d’octubre de 1969 a València, Sergio Herrero és llicenciat en Psicologia per la Universitat de València, màster en Psicologia Clínica, MBA Executive per l’ESIC i màster en Recursos Humans per l’Escola Superior d’Estudis Empresarials. Consultor de Recursos Humans, gestor de persones i formador, Sergio Herrero és regidor de l’Ajuntament de Rocafort des de 2019, en les files de Vox. En la seua primera legislatura va assumir competències en serveis socials, educació, tercera edat i família, mentre que en el període iniciat després de les eleccions del 28 de maig és responsable local d’Educació i Formació i primer tinent d’alcalde. Després d’una àmplia trajectòria professional en empreses fotovoltaiques com IM2 i Solar Rocket; la constructora Edival; o el parc d’atraccions Terra Mítica, es manté com a consultor i formador freelance i director de l’empresa de consultoria orientada al món laboral Mob Psicologia i RH. S’estrena com a diputat provincial pel grup de Vox.

Josep Antoni Riera Vicent (Compromís)

Josep Riera (Meliana, 1968) és llicenciat en Filologia Valenciana per la Universitat de València i màster en Assessorament Lingüístic. Ha treballat com a traductor de valencià del Ministeri de l’Interior en la Prefectura provincial de trànsit de València (1993-2003); com a assessor-lingüista de Radiotelevisió Valenciana (2003-2013); i com a tècnic superior en la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Castelló (2014-2015). És funcionari de carrera de la Diputació i assessor-lingüista en excedència de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació (SAMC) de la Generalitat Valenciana, la plataforma de comunicació d’À Punt. En l’àmbit de la política municipal, és regidor de Meliana des de 2003 i alcalde entre 2015 i 2023.

Nuria Campos Moragón (PSPV-PSOE)

Nascuda a València a l’abril de 1972, Nuria Campos és enginyera tècnica industrial per la Universitat Politècnica de València. En la seua trajectòria professional, destaca el seu pas per Aigües Municipals de Paterna. En l’àmbit polític, des de 2015 és tinent alcalde i regidora de l’Ajuntament de Paterna, on ha tingut responsabilitats en àrees com a Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica. En 2023 continua sent tinent alcalde amb les competències d’Interior, Mobilitat i Medi Ambient, i s’estrena com a diputada provincial sent una de les cares noves del grup socialista.

Carlos Fernández Bielsa (PSPV-PSOE)

Nascut a València al setembre de 1981, Carlos Fernández Bielsa és alcalde de Mislata des de 2011. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses en la Universitat Jaume I de Castelló, Bielsa va treballar com a assessor financer en Mediterranean Shipping Company València, abans d’orientar la seua carrera cap a la política. En la legislatura 2019-2023 va accedir a la Diputació com a diputat i vicepresident de la corporació. Carlos Fernández Bielsa, secretari general del PSPV a la província, encapçala el grup socialista en la Diputació, que en la present legislatura comptarà amb 12 representants.

Empar Folgado Ros (PSPV-PSOE)

Nascuda a Aldaia en 1966, Empar Folgado és llicenciada en Pedagogia i Ciències de l’Educació i des de 1995 ha treballat en els departaments d’Orientació i Ciències de la Cooperativa Florida Centre de Formació. En el seu vessant polític, va ocupar entre 2002 i 2011 la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Polítiques Inclusives, i a partir de 2015 va ampliar les seues competències a Cultura. En el pla social, ha treballat com a animadora juvenil en diversos ajuntaments i ha sigut cap del Moviment Júnior i membre de la junta directiva de l’Orfeó d’Aldaia. Folgado repetix en la Diputació, on en la passada legislatura va exercir el càrrec de diputada d’Educació.

Eva Ángela Sanz Portero (PSPV-PSOE)

Nascuda a València a l’agost de 1972, Eva Sanz és alcaldessa de Benetússer pel PSPV-PSOE des de l’any 2015. Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de València, està especialitzada en inspecció de riscos i també té formació en gestió de vendes. Professionalment ha exercit com a autònoma. Va començar en la política en 1995 com a regidora a l’Ajuntament de Benetússer, amb responsabilitats en matèria d’Urbanisme, Joventut i Hisenda. En 2007 va accedir per primera vegada a l’alcaldia de la localitat, on es va mantindre fins a 2011. Entre 2011 i 2015 va exercir com a portaveu del grup municipal del PSPV-PSOE, i en 2015 va tornar a l’alcaldia fins a l’actualitat. Torna a la Diputació de València després de ser diputada provincial des de 2007 fins a 2015, on va exercir com a portaveu adjunta del seu grup. Ha sigut també presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud entre 2019 i 2022. És a més sotssecretària d’Igualtat de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE.

Rafa García García (PSPV-PSOE)

Rafa García va nàixer en 1971 a Burjassot, localitat de la qual és alcalde des de juny de 2014. Llicenciat en Geografia i Història, en l’especialitat d’Art, per la Universitat de València, és a més president del Consorci Comarcal Pactem Nord per a la creació d’ocupació. Amb formació en Ciències Polítiques, García és també president del Consell Rector de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot i de l’empresa pública CEMEF, així com representant del consistori en l’EMTRE i l’EPSAR. En la legislatura 2019-2023 ha sigut vicepresident de la Diputació i responsable de l’àrea d’Infraestructures i Carreteres. Des de 2021 és, a més, membre de l’Executiva Nacional del PSPV-PSOE.

Vicente Zaragozá Alberola (PSPV-PSOE)

Nascut al setembre de 1970, Vicente Zaragozá està casat i és pare de dos fills. Destaquen els seus trenta anys de treball i experiència professional en l’àmbit privat: vint en el sector de l’automòbil i els últims deu com a gerent i director en una empresa del sector de les telecomunicacions. En l’escena política, Vicente Zaragozá és alcalde de Silla des de 2015 i assumix les competències de Seguretat Ciutadana, Desenvolupament Local, Recursos Humans i Projectes Europeus. És secretari general comarcal del PSPV a l’Horta Sud i s’estrena esta legislatura com a diputat provincial pel grup socialista.

Francisco Comes Monmeneu (PP)

Nascut a Massanassa el 26 de juny de 1960, Paco Comes és alcalde de la localitat des de finals de juliol de 2018, quan va substituir al seu company de partit Vicent Pastor com a màxim responsable d’este ajuntament de l’Horta Sud. Amb formació en Ciències Empresarials, Comes s’estrena en la present legislatura com a diputat provincial, després de més de dos dècades de trajectòria política a l’Ajuntament de Massanassa, on és regidor i portaveu del grup popular des de 1999, amb responsabilitats en l’àrea d’Hisenda. Paco Comes també és membre de l’executiva autonòmica del PP en la Comunitat Valenciana.

Rocío Gil Uncio (PP)

Rocío Gil té 32 anys i és advocada col·legiada exercent en l’ICAV. Graduada en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), va realitzar l’últim curs a Itàlia, en la Università di Modena e Reggio Emilia. Compta a més amb un màster en Dret i Gestió del Transport, a través d’ESUE (Escola Superior Universitat Empresa) Bussiness School i el màster d’Accés a l’Advocacia per la Universitat Catòlica de València. En l’anterior legislatura va ocupar un dels tres escons obtinguts pel grup Ciudadanos en la Diputació de València, d’on va eixir per a recalar en les files del PP, partit al qual representarà ara en la institució provincial.

Dolors Gimeno Valero (Compromís)

Dolors Gimeno (Sedaví, 1981) és llicenciada en Dret i màster en Dret Mercantil. Treballa com a advocada des de 2006 i ha format part de diferents moviments associatius. Quant a la seua trajectòria política, Dolors Gimeno és regidora de l’Ajuntament de Catarroja des de 2015, i en la present legislatura repetix com a diputada provincial amb el grup Compromís, on en els últims anys ha gestionat les delegacions provincials de Mancomunitats i Comarcalització; Diversitat; Normalització Lingüística; i Mobilitat Sostenible.

Pedro Antonio Cuesta Tobajas (PP)

Nascut a Énguera al setembre de 1968, Pedro Cuesta és tècnic agrònom i funcionari de carrera, amb plaça a l’Ajuntament de Tavernes Blanques com a tècnic de medi ambient i coordinador d’obres i serveis. La seua carrera política es va iniciar amb només 18 anys com a assessor d’Unió Valenciana i en 2007 es va afiliar al PP, partit amb el qual ha sigut regidor a l’Ajuntament de Meliana des de llavors, assumint l’Alcaldia entre 2013 i 2015. Actualment és regidor d’Urbanisme, Hisenda, Personal, Esports i Medi Ambient, entre altres responsabilitats en un consistori en el qual es manté com a primer tinent d’alcalde. Pedro Cuesta és el portaveu del grup popular a Meliana des de 2007, coordinador comarcal del PP a l’Horta Nord i s’estrena en esta legislatura com a diputat provincial. En un altre ordre de coses, és delegat d’UGT a Tavernes Blanques i vicepresident de Lo Rat Penat.

Amparo Folgado Tonda (PP)

Natural de Torrent i nascuda a l’abril de 1965, Amparo Folgado és diplomada en Treball Social per la Universitat de València i ha exercit com a treballadora social en el Centre de Salut de Burjassot. En l’àmbit polític, és alcaldessa de Torrent des de juny del present any, càrrec que ja va ocupar entre gener de 2012 i juny de 2015. Amb anterioritat, en la legislatura 2007-2011, va assumir les regidories de Personal, Règim Interior i Educació. Amparo Folgado és sotssecretària de Política Territorial del Partit Popular a la província de València i portaveu del PP a l’Ajuntament de Torrent des de 2015. S’estrena com a diputada provincial i ocuparà un dels 13 escons amb els quals compten els populars en la Diputació en la present legislatura.

Pau Andrés Anglès (Compromís)

Pau Andrés (València, 1985) és llicenciat en Història i màster de Professor de Secundària i Batxillerat per la Universitat de València. Ha exercit com a professor d’Educació Secundària i Batxiller i també com a gestor cultural. És regidor de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber, i la seua acta en este consistori del Camp de Túria li valdrà per a exercir la seua responsabilitat en la Diputació com un dels tres diputats del grup Compromís.

Immaculada Àngels González Martorell (PP)

Nascuda a Picassent el 3 d’agost de 1979, Imma González té formació en Dret i una àmplia experiència laboral en l’empresa privada com a assessora d’assegurances, de moda i en la gestió de comptes en una empresa de seguretat. La seua recent arribada a l’escena política és valorada com un fitxatge de la societat civil, tenint en compte la implicació d’Imma en diferents col·lectius socials de Picassent, entre ells l’Associació contra el Càncer o la Confraria de la nostra Senyora de Vallivana. Des de juny d’este mateix any és regidora i portaveu del PP a l’Ajuntament de Picassent, i s’estrena com a diputada provincial amb el grup popular.

Laura Sáez Martínez (PP)

Nascuda a Carlet el 23 de novembre de 1979, Laura Sáez és llicenciada en Dret per la Universitat de València i màster en Formació en Investigació Universitària per la Universitat Catòlica de València. Des de 2003 s’ha dedicat en exclusiva a l’àmbit públic, sent regidora a l’Ajuntament de Carlet, amb competències en matèria de formació, ocupació, personal, educació i medi ambient, i portaveu del grup popular. Entre setembre de 2015 i juny de 2018 va ser assessora en la Delegació del Govern en la Comunitat, i des d’agost de 2019 ha sigut assessora en la Diputació de València, institució en la qual s’estrena ara com a diputada provincial pel grup popular. Laura Sáez és l’actual alcaldessa de Carlet, després d’haver sigut la candidata del PP en les tres últimes eleccions, i presidenta local del partit.

PARTIT JUDICIAL DE GANDIA

Avelino Mascarell Peiró (PP)

Avelino Mascarell té 43 anys i afronta la seua segona etapa com a diputat provincial en representació del PP, després d’ocupar l’escó entre juliol de 2019 i juliol de 2021 i cedir-ho llavors a Carolina Mengual, alcaldessa de Ràfol de Salem i companya de partit. En el pla polític, va ser alcalde de Xeraco, a la comarca de la Safor, entre 2011 i 2013 i va recuperar la vara de comandament en 2019, que ha revalidat amb una nova majoria absoluta al maig de 2023. En el pla acadèmic, va cursar estudis de Formació Professional en la branca d’Electrònica.

Vicent Mascarell Tarazona (PSPV-PSOE)

Nascut al Real de Gandia en 1973 i llicenciat en Dret per la Universitat de València, Vicent Mascarell és advocat de l’ICAV i integrant del torn d’ofici. Mediador mercantil i civil, ha cursat el CAP de la Universitat i està en possessió de diversos cursos i certificats que li acrediten com a formador. En l’àmbit institucional ha exercit diverses responsabilitats de gestió a l’Ajuntament de Gandia des de 1999, i en 2023 afronta la seua segona legislatura com a diputat provincial amb el grup socialista, després d’haver pilotat l’àrea d’Hisenda. En este partit es va iniciar com un dels responsables de Joventuts Socialistes i va ser vicepresident del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. En 2017 va ser triat sotssecretari d’Organització i Administració de la Comissió Executiva Provincial del PSPV.

PARTIT JUDICIAL DE SUECA

Jordi Mayor Vallet (PSPV-PSOE)

Va nàixer en 1980 en el barri del Raval de Cullera, localitat de la qual és regidor des de 2003 i alcalde des de 2015. Va rebre formació en Químiques i Psicopedagogia, però la seua passió per la docència i la música, amb estudis de Percussió i Piano, li va portar a preparar oposicions i convertir-se en funcionari de carrera com a Mestre d’Educació Musical i Primària. És a més músic percussionista en la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera, ha exercit com a professor en centres educatius de diferents municipis valencians i va ser assessor en la Diputació en la legislatura 2011-2015. Jordi Mayor repetix com a diputat pel grup socialista després d’una legislatura en la qual ha sigut responsable de Turisme i Bandes de Música. Des de 2022 és responsable de Política Municipal de l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE.

PARTIT JUDICIAL D’ALZIRA

Neus Garrigues Calatayud (PSPV-PSOE)

Nascuda a La Pobla Llarga a l’agost de 1973, Neus Garrigues és llicenciada en Dret per la Universitat de València i màster en Assessoria Fiscal per la Cardenal Herrera-CEU i en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat de Seguretat. En l’àmbit professional, és advocada del torn d’ofici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira; administrativa en Edicions Bromera, actualment en excedència; i assessora fiscal. Quant a la seua trajectòria política, és alcaldessa de La Pobla Llarga des de juny de 2015 i presidenta de la Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE a València. A més, és coordinadora del grup socialista en la Diputació, i a partir de la present legislatura s’estrena com a diputada provincial.

Francisco Teruel Machí (PP)

Nascut a Benimodo al novembre de 1961, Paco Teruel és l’alcalde del municipi des de 2011. En l’àmbit professional, treballa com a funcionari de carrera a l’Ajuntament de Carcaixent; mentre que en el pla polític va entrar directament com a alcalde de la localitat de la Ribera Alta en 2011, càrrec que ha revalidat de manera consecutiva en 2015, 2019 i 2023. Dins del PP, és membre del comité de l’executiva provincial, i tresorer de la formació a la província. Paco Teruel s’estrena com a diputat provincial en les files dels populars.

PARTIT JUDICIAL DE XÀTIVA

Roger Cerdà i Boluda (PSPV-PSOE)

Nascut a Xàtiva en 1979, Roger Cerdà és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de València i actualment es troba en excedència com a visitador metge d’un laboratori farmacèutic. Aficionat al ciclisme de muntanya i la música independent, s’estrena com a diputat provincial pel grup socialista després de revalidar per tercer mandat consecutiu l’Alcaldia de Xàtiva, ciutat de la qual és alcalde des de 2015, quan va guanyar les eleccions a l’ex president de la Diputació Alfonso Rus. En 2004, amb 24 anys, va accedir al consistori de la capital de la Costera com a regidor, sent portaveu del grup socialista en 2007 i candidat a l’Alcaldia en 2011. A més, va ser secretari general del PSPV-PSOE de Xàtiva de 2004 a 2018; secretari general comarcal del PSPV-PSOE de la Costera–la Canal de Navarrès entre 2018 i 2022; president del Consorci de Residus V5-COR entre 2015 i 2021; i actualment ocupa el càrrec de sotssecretari d’Acció Territorial en la direcció provincial del PSPV-PSOE.

Vicente José Mompó Aledo (PP)

Nascut en la localitat valenciana de Gavarda (la Ribera Alta) en 1981, Vicente Mompó és llicenciat en Ciències Físiques i de l’Esport. En la seua trajectòria política és alcalde de Gavarda des de 2011, president provincial del Partit Popular des de juliol de 2021 i diputat en Les Corts des del període legislatiu que arranca en 2023 després de les eleccions del 28 de maig. Vicente Mompó s’enfronta a la seua segona legislatura en la Diputació de València, on en els últims anys ha exercit de portaveu del grup popular i líder de l’oposició.

PARTIT JUDICIAL DE SAGUNT

Jorge Vidal Miguel (PSPV-PSOE)

Nascut a València en 1975, Jorge Vidal és llicenciat en Ciències Ambientals i diplomat en Enginyeria Tècnica Agrícola per la Universitat Politècnica de València. En l’àmbit professional, és funcionari de l’Ajuntament de Sagunt des de 2002, en el lloc de tècnic responsable del departament de Medi Ambient. Anteriorment va treballar diversos anys en consultories d’enginyeria, arquitectura i medi ambient, com a enginyer i topògraf. En el pla polític, va ser secretari general del PSPV-PSOE al Camp de Morvedre entre 2012 i 2018, membre de la comissió executiva nacional entre 2018 i 2022 i en l’actualitat és sotssecretari general de la Comissió Executiva Provincial del PSPV-PSOE, secretari d’organització de l’agrupació socialista de Sagunt i regidor a l’Ajuntament, com a delegat de les àrees de medi ambient i transició energètica, així com de l’empresa pública de SAG. S’estrena com a diputat provincial pel grup socialista.

Paz Carceller Llaneza (PP)

Nascuda a Puçol a l’abril de 1969, Paz Carceller és llicenciada en Dret i màster com a Experta Universitària en Governança Local per la Universitat de València. En l’àmbit professional, la major part de la seua carrera s’ha desenvolupat en l’empresa privada, primer en un grup d’exportació i més tard com a assessora laboral amb despatx propi. En l’escena política es va iniciar en 2007 a l’Ajuntament de Puçol com a assessora del PP, grup del qual seria portaveu en la següent legislatura, a més de regidora de l’equip de govern. Entre 2015 i 2019 es va mantindre en el consistori com a portaveu de l’oposició i des de 2019 és l’alcaldessa d’este municipi de l’Horta Nord. Paz Carceller és a més secretària de l’àrea d’Igualtat i Dona del PP en la Comunitat Valenciana i s’estrena com a diputada provincial.

PARTIT JUDICIAL D’ONTINYENT

Natalia Enguix Martínez (La Vall ens Uneix)

Nascuda a Ontinyent a l’abril de 1978, Natalia Enguix és la representant d’Ontinyent Ens Uneix en la Diputació de València, càrrec que va ocupar a la fi de la passada legislatura després de la renúncia de Joan Sanchis, primer diputat provincial d’Ens Uneix, el partit creat per l’alcalde d’Ontinyent i ex president de la Diputació Jorge Rodríguez. Natalia Enguix és llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Granada; màster en Dret i Violència de Gènere per la Universitat de València; i experta en Igualtat d’Oportunitats per la UNED. Presidenta de l’Associació Dones Politòlogues de Granada entre 2007 i 2015, destaca per la seua àmplia trajectòria en l’àmbit de les polítiques públiques, la cooperació internacional, la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la lluita contra la violència masclista. Des de 2019 és primera tinenta-alcalde a l’Ajuntament d’Ontinyent, on ha exercit les delegacions d’Igualtat, Hisenda, Personal i Modernització. En este mandat continua com a primera tinenta-alcalde, al capdavant de les àrees d’Indústria, Comerç, Innovació i Promoció Econòmica.

PARTIT JUDICIAL DE REQUENA

Ricardo Gabaldón Gabaldón (PP)

Natural d’Utiel, va nàixer a l’agost de 1963. Ricardo Gabaldón és assessor fiscal des de 1988, graduat social des de l’any 1989 i advocat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. Casat i amb dos filles, és alcalde d’Utiel des de 2023. En 2022 va ser reelegit president del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d’Espanya. Així mateix, Ricardo Gabaldón va ser el màxim responsable del Col·legi Oficial de Graduats Socials de València entre 2005 i 2017, va ocupar també la sotssecretaria de la Unió Professional de València i va ser vocal de l’Observatori de Justícia de la Generalitat Valenciana. En l’escena política va ser regidor a Utiel en la legislatura 2011 i en 2023 s’estrena com a alcalde i diputat provincial pel grup popular.

PARTIT JUDICIAL DE LLÍRIA

Lola Celda Lluesma (PSPV-PSOE)

Nascuda en Rodés (França) al juliol de 1965, Lola Celda és alcaldessa de Marines pel PSPV-PSOE des de l’any 2003. Diplomada en Relacions Laborals per la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, és funcionària de carrera de la Generalitat Valenciana des de novembre de 1985, i en l’actualitat està en Serveis Especials. En el pla polític, va entrar com a regidora del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Marines (Camp de Túria) en 1996, i es va convertir en alcaldessa per primera vegada en 1998, càrrec que va exercir fins a 1999. Eixe any va repetir com a regidora, fins que en 2003 va tornar a agafar la vara de comandament de la localitat. A més, des de l’any 2015 fins a l’actualitat és presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria. Dins del partit, és l’actual secretària general del PSPV-PSOE al Camp de Túria.

María del Remedio Mazzolari Tortajada (PP)

Nascuda a Llíria el 21 d’agost de 1970, Reme Mazzolari és enginyera industrial per la Universitat Politècnica de València i màster en gestió d’empreses per l’Escola d’Organització Industrial. En l’àmbit professional es va iniciar en la redacció de projectes tècnics específics i direccions d’obra, amb múltiples treballs per a col·legis i centres d’oci com la Ciutat de les Arts i les Ciències i Terra Mítica. A poc a poc ha anat dirigint la seua trajectòria cap a la gestió urbanística, tasca que no ha deixat d’exercir i que ha compatibilitzat amb la seua experiència política, que es va iniciar en 2003 com a regidora d’Urbanisme i Medi Ambient a l’Ajuntament de Llíria. Esta competència la va mantindre en el consistori de la capital edetana fins a 2015, any en què va assumir el càrrec de portaveu i la presidència del PP en la capital del Camp de Túria. Reme Mazzolari, és secretària general provincial del PP de València des de juliol de 2021, actualment regidora a Llíria i s’estrena com a diputada provincial en una institució de la qual va ser assessora coincidint amb l’inici de la pandèmia.

Informació i Foto. Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: