Els Premis Acadèmia VCF culminen la setmana commemorativa del 30è Aniversari de la Ciutat Esportiva

Els Premis Acadèmia VCF van posar el fermall final a una setmana carregada d’esdeveniments amb motiu del 30è aniversari de la Ciutat Esportiva. Una setmana plena d’emoció i il·lusió que remarquen la unió de la família valencianista aquestes dates tan assenyalades.

Uns guardons concedits segons les votacions de la totalitat de departaments i equips de l’Acadèmia VCF. Per això, es van tenir en compte els valors que marquen la nostra filosofia (SENTIMENT, VALENTIA i GERMANOR) i, per tant, els seus subvalors corresponents. Així mateix, en aquest esdeveniment es va presentar el nou projecte ACADEMI. Tot això, amb la presència del president Anil Murthy; Joey Lim, Director Executiu i Conseller VCF; Sean Bai, Director General Acadèmia VCF; Teo Swee Wei, Director General Fundació VCF; la Direcció de l’Acadèmia VCF amb Luis Martínez, Director d’Operacions Acadèmia VCF; i Marco Otero, Director Tècnic Acadèmia VCF; i els capitans de la primera plantilla masculina i femenina: Carlos Soler, José Luis Gayà i Bea Beltrán, a més, de l’assistència de llegendes com Voro, Arias, Tendillo i Bossio.
Premis Acadèmia VCF

SENTIMENT, VALENTIA i GERMANOR. Tres valors que defineixen l’Acadèmia VCF. Tres aptituds innegociables per pertànyer a aquesta gran família. Pioners en una filosofia portada a la pràctica i referent entre les millors acadèmies. Per primera vegada a la història del València Club de Futbol es van celebrar els Premis Acadèmia VCF. Uns guardons únics al món, sobretot, per allò que significa.

“Volem agrair al club, al president i als directors pel suport constant. Tant de bo tinguem el privilegi d’escriure un nou capítol amb èxit en els propers 30 anys de la Ciutat Esportiva”, indica Sean Bai, Director General Acadèmia VCF.
ACADEMI

Aquest innovador i interessant projecte consisteix a crear una xarxa de la família blanquinegra amb el propòsit que tots aquells jugadors que han passat pel València Club de Futbol puguin estar connectats amb l’actualitat valencianista. Estar dins ACADEMI ofereix la possibilitat de rebre notícies, newsletters i invitacions a actes significatius del club. Sens dubte, l’oportunitat perfecta per estar sempre al costat del club de les nostres vides. Una ocasió magnífica de compartir valencianisme.

Aquests Premis Acadèmia VCF culminen una setmana magnífica plena d’esdeveniments commemoratius del 30 Aniversari de la Ciutat Esportiva de Paterna. Entre ells, destaquen el Fòrum Algirós, Clínic Escoles Cor Blanquinegre, Clínic Escoles VCF, Torneig de F8 i la xerrada de Lato i María Jiménez amb equips de F8 de l’Acadèmia VCF.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: