Els Parcs Científics de la UA i la UMH lideren una iniciativa per promoure el finançament de projectes

Donar suport i impulsar l’ecosistema emprenedor de la zona. Aquest és l’objectiu de C1 Shuttle Funding, una societat la creació està liderada pel Parc Científic de la Universitat d’Alacant (PCA) i pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH). En aquesta iniciativa també hi participen empreses i institucions de les províncies d’Alacant i Múrcia.

Concretament, els agents que conformen aquesta societat busquen donar suport a projectes innovadors en fase llavor, que compten amb un equip compromès i que busquin desenvolupar una companyia d’àmbit global i d’alt valor afegit. Així, les propostes que compleixin aquests requisits i siguin seleccionades comptaran amb assessorament expert, recursos, així com amb l’experiència dels socis que conformen C1 Shuttle Funding.

Tal com ha assenyalat la directora-gerent de Parc Científic de la UMH, Tonia Salines, la creació d’aquesta societat és una mostra de l’aposta contínua dels agents de la zona per impulsar projectes innovadors. “Des del Parc Científic de la UMH busquem no només promoure la transferència de coneixement entre Universitat i Empresa, sinó també fomentar la innovació i el suport a projectes tecnològics que contribueixin a el desenvolupament del nostre entorn”. I afegeix: “Per això, aquesta societat i el treball conjunt dels agents que la conformen permetrà oferir als creadors d’innovació suport per explotar el seu talent i una oportunitat per impulsar els seus projectes empresarials”.

Per la seva banda, la gerent de Parc Científic d’Alacant, Olga Francès, ha manifestat la seva satisfacció per la constitució d’aquesta nova societat. “Participar en aquesta iniciativa al costat d’altres agents de l’entorn obre una gran oportunitat per a empreses en les seves primeres fases, que coincideix completament amb la voluntat i el propòsit de l’Parc Científic de la UA d’impulsar projectes innovadors”.

En C1 Shuttle Funding participen, a més del Parc Científic de la UMH i el Parc Científic d’Alacant, Inversions Montecarlo, la signatura Binomi Ventures, la companyia Seeking Seed i la societat MHI Capital. També els professionals Andrés Antón, Antonio Vilaplana, Daniel Zahonero, Enrique Riquelme, Heliodoro Vidal, Joaquín Gómez, Rafael Crespo i Ricardo Vicedo.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: