Els ‘Leinners’ ara treballen amb venture builders

L’alumnat de Grau LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) rep aquest curs el programa Start-up Creation. Es tracta d’una novetat que s’introdueix aquest curs a la metodologia d’aprenentatge de l’emprenedoria a través d’un programa dissenyat per a l’alumnat de l’últim curs de LEINN. Aquest programa d’últim curs compta amb Nexus The Xtartup Studio, una venture builder pròpia de LEINN que neix amb la missió de (co) dissenyar, (co) fundar i (co) invertir en les startups creades per l’alumnat de l’grau que s’imparteix al Campus València de Florida Universitària perquè aquestes siguin sostenibles econòmicament, viables, factibles, amb un clar avantatge competitiu, escalables i invertibles des de la seva fundació.

Les claus principals de el Programa són: l’experiència real de pre-incubació d’start-ups amb emprenedors en equip, que s’inclou el component tecnològic per incrementar l’escalabilitat i el valor de les start-ups, el desenvolupament d’oportunitats de negoci prèviament identificades pels partners tecnològics, a més del seguiment a través de mentors i formació específica i la creació d’Start-ups que puguin ser invertides des Nexus.

La recent edició de el programa, ha comptat amb la col·laboració de Venture Builders com AI Power que apropa els seus coneixements en Intel·ligència Artificial (IA), Eywa, especialitzada en Realitat Virtual i Realitat Augmentada (VR), així com altres partners relacionats amb TechHealth i Electro Mobilitat.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: