Els I tasts maridatges de Castelló Ruta de Sabor

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

La Diputació de Castelló fomentarà el consum de productes de Castelló a través de les I Tasts maridades de Castelló Ruta de Sabor que ha programat per a les properes dates. En col·laboració amb l’Associació de Sumillieres de Castelló i Província (ASUCAP), el Govern Provincial ha programat sis jornades (13, 20 i 27 de novembre, i 4, 11 i 18 de desembre) que focalitzaran el seu objectiu especialment a aconseguir un major consum de producte autòcton entre els restauradors i professionals de Castelló.
El diputat de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “tot i que obrim els tastos al públic en general amb el sorteig de cinc entrades dobles en cadascuna de les sessions, el públic d’aquesta iniciativa és el professional. De fet, les 50 persones que hi participaran són professionals de l’hostaleria, perquè el que perseguim és donar a conèixer les millors virtuts dels productes de Castelló perquè estiguin presents com el principal atractiu de la carta de tots els restaurants de la província “.
Els tastos maridades es desenvoluparan a les 18:00 hores a l’Espai Cultural Obert de la Diputació, a la Plaça Les Aules de Castelló, els dies en què s’ha programat, començant per demà dilluns.
“La programació està pensada perquè cada producte participant sigui present un únic dia, juntament amb altres amb què maride en harmonia segons el criteri de ASUCAP. En aquesta primera jornada, estarà present en vi Clotàs Monastres de Celler Flors, els AOVE de Sentiments Gourmets, la patata, llegums i tòfona d’Biopenyagolosa i el Vozka de Carmelità, destil·lat amb Aigua de Benassal “, ha informat el diputat Roig.
Una nova iniciativa de la consolidada Castelló Ruta de Sabor
La Diputació de Castelló està sumant noves iniciatives relacionades amb Castelló Ruta Sabor i amb el mateix objectiu que va guiar al seu dia la creació d’aquesta marca guia: augmentar el consum de productes autòctons com a via de desenvolupament dels municipis de la província.
“En aquesta mateixa línia fa tot just unes setmanes duem a terme la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor amb enorme èxit de públic. Ara durem a terme aquestes cates maridades, i amb la proximitat del Nadal continuaran les accions que ens permetin millorar la visibilitat dels productes de Castelló. Volem que els productes de la nostra terra estiguin presents en totes les llars de la nostra província, perquè això equival a sumar riquesa a les nostres empreses, als nostres pobles i en definitiva a la nostra província “, ha explicat Roig.
Cal recordar que la Diputació ha consolidat a Castelló Ruta de Sabor com una de les marques agroalimentàries vinculades a un territori amb major magnitud, ja que actualment aglutina 80 productors i més de 100 productes de 14 sectors productius diferents. Tant és així que en la recent edició de la fira Gastrònoma va ser una de les marques més ben valorades entre els 15.000 prescriptors que van participar.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: