Els hotels de la Comunitat Valenciana confirmen una ocupació final del 70% aquest pont de desembre

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous que “els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació turística del 70% aquest pont de desembre, cosa que significa que les previsions s’han complert, fins i tot han pujat lleugerament en alguns destinacions i zones, per les reserves realitzades a l’últim moment”.

D’aquesta manera, el titular de Turisme ha assenyalat que “l’ocupació real aquests dies festius s’ha situat en un 70,01% als hotels de l’interior, fet que suposa un 0,8 més que la previsió inicial; i el litoral ha registrat una ocupació final del 68,58%, un 0,7 més que la previsió de divendres passat”.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada aquest dijous per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant d’interior com del litoral de la Comunitat per a les nits del 4, 5, 6 i 7 de desembre, per comprovar la ocupació final dels establiments.

L’interior supera el 70%, amb 0,8 punts més que la previsió

Així, segons el balanç final referit a aquesta festivitat d’àmbit nacional, la zona amb més ocupació ha estat l’interior de la província de València amb un 78,27% d’ocupació, exactament igual a la previsió; seguit de l’interior de la província de Castelló, l’ocupació real del qual ha estat del 75,83%, 1,3 punts més que les previsions.

Per part seva, l’interior de la província d’Alacant, amb una ocupació total del 53,73%, ha pujat un 0,6 punts la seva ocupació prevista.

Amb aquests resultats, es confirma la pujada interanual de l’ocupació turística a l’interior de la Comunitat Valenciana aquest pont de la Immaculada, que tal com vam apuntar divendres passat, els hotels de l’interior de València han registrat 18 punts percentuals més que el 2020 , l’interior de la província de Castelló ha pujat 6 punts interanuals; ia la província d’Alacant, els hotels d’interior han registrat un augment del 7% interanual.

El litoral frega el 69%, un 0,7% més del previst

Pel que fa al litoral, els resultats del balanç real d’ocupació de Turisme registrats aquest Pont de la Constitució indiquen que els hotels de costa de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació final del 68,58%, un 0,7 més que el previst .

El percentatge més elevat ha estat registrat per la ciutat de València, amb un 75,35% d’ocupació, la mateixa dada que les previsions. Seguit del litoral de Castelló, els hotels del qual han ocupat el 72,74% de les places, un 0,3 més que la previsió.

Així mateix, el litoral d’Alacant, sense comptar amb Benidorm, ha tingut una ocupació del 70,28%, 5,6 punts percentuals més que el previst; i el litoral de València ha ocupat el 47,32 de les places hoteleres, 6,1% més que les previsions.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: