Els hostalers del carrer Campoamor de Castelló han realitzat hui dissabte 5 de juny una aseguda

Avui els hostalers del carrer Campoamor hem realitzat una asseguda perquè el govern municipal de Castelló de la Plana ens permeti treure taules i cadires al carrer, igual que ha permès a altres locals com els nostres en carrers amb característiques similars, com el carrer Cervantes o Hort de Mas.

Simplement demanem:
– poder treballar
– treure taules cadires enganxades a les façanes
– en caps de setmana
– el temps que duri la pandèmia

Ens sentim discriminats i no entenem per què el govern municipal de Castelló de la Plana sí que permet a uns locals treure taules i cadires al carrer i a nosaltres no. Hem acatat totes les restriccions durant més d’un any que portem en pandèmia, veient com els ingressos han caigut en picat fins al punt en què no podem seguir pagant els nostres despeses fixes de lloguer i les factures que segueixen arribant. Necessitem mantenir oberts els nostres negocis i rescatar el personal que tenim en ERTES. Simplement demanem que ens deixin treballar, atenent els clients a l’exterior perquè molts encara tenen por a consumir en interiors. La situació sanitària permet ampliacions a les terrasses i ni tan sols nosaltres podem treure taules i cadires
Campoamor sense taules i cadires agonitza, demanem una solució ja, No més discriminació, no demanem res de l’altre món només que ens deixin treballar.
Agraïm als regidors de el Partit Popular que s’hagin unit aquest matí a la nostra asseguda en senyal de protesta.
Demanem que el govern municipal ens escolti i atengui la nostra petició d’auxili.

Els Hostalers del carrer Campoamor.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: