Els escenaris del FIB 2019 i diverses activitats han marcat una gran edició del festival

Parlant dels nostres escenaris, procedeix esmentar que l’emblemàtic Escenari Las Palmas s’uneix aquest any el nom de Ràdio 3, a manera de reconeixement per ser el nostre mitjà oficial des de la primera edició.

Però la música no s’atura en els Escenaris Carrefour, Thunder Bitch, en la nostra divertidíssima i molt reeixida South Beach Pool Party ia La Desmuntable, un nou espai per a sessions de djs. En ells s’ha centrat la millor música amb les propostes més interessants del panorama nacional i internacional.

En un any tan assenyalat per a tots, volem destacar les variades activitats que s’han realitzat per apropar-nos encara més als benicassuts que cada any ens acullen i veuen aquest esdeveniment com una cita imprescindible de l’estiu.

Per això cal esmentar la FIB Expo: 25 Edicions De Festival, que s’ha dut a terme durant juny a la Fnac de València i que continua a Benicàssim, del 15 al 21 de juliol, a la Sala Abadia de l’Oficina de Turisme.

També va tornar Rock This Town, en què diversos locals de Benicàssim van acollir directes i sessions en els dies previs al festival, del dilluns 15 al dimecres 17 de juliol.

Les nits d’aquests mateixos dies, del 15 al 17, van ser preses per les nostres festes Midnight By FIB, organitzades a Benicàssim en els mítics clubs Buddha i Casablanca i que van tenir en les seves cabines, entre d’altres a, Dave Rowntree (Blur), Carl Barât (The Libertines), o Aneu-los DJ, entre d’altres.

La Cita Amb La Dansa va portar el dimecres 17 tota l’expressió, clàssica, contemporània, espanyola i de fusió a l’amfiteatre Pepe Falomir de Benicàssim.

El nostre tradicional Partit De Futbol Solidari a favor de Save The Children organitzat al costat del Vila-real C.F. en què artistes, entre els quals es compta l’exjugador Marcos Senna, i premsa es van mesurar el 19 de juliol en una contesa de gols i companyerisme.

Avui s’ha celebrat la Cursa De Karts Benikarts & FIB amb diversos artistes competint en Benikarts, el circuit de karts de Benicàssim. El recaptat en el donatiu d’entrada serà destinat a Creu Roja.

Informació i Foto: FIB

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: