Els diputats valencians reunits per determinar les esmenes als PGE

Els diputats valencians al Congrés dels Diputats han mantingut avui una reunió de treball per avançar en les esmenes que el PPCV considera imprescindibles per millorar les inversions per a la Comunitat Valenciana de el projecte de pressupostos generals de l’Estat

Les esmenes les estan elaborant els diputats valencians amb la màxima disposició per parlar i acordar conjuntament les reivindicacions de la Comunitat Valenciana davant els PGE al costat de la resta de grups polítics.

Cal recordar que el president de l’PPCV, Carlos Mazón, ja va enviar una carta, tant a l’President Puig com a la resta de responsables dels partits polítics amb representació al Congrés, per mantenir una trobada amb l’objectiu d’unir esforços i presentar conjuntament les esmenes que permetin que la Comunitat Valenciana tinga les inversions que li corresponen en justícia.

Fins al moment, el president de l’PPCV no ha rebut cap notícia per dur a terme aquestes reunions de treballat amb la resta de grups polítics. No obstant això, des del PPCV ja s’està treballant en aquest esborrany d’esmenes que seran emplaçades a tots els grups per a la seva discussió, millora i aprovació posterior per tots.

El més important, segons ja va afirmar Carlos Mazón, és “superar els interessos partidistes de cada un i treballar conjuntament pels interessos dels habitants de la Comunitat Valenciana”. Així, des del PPCV continuarem treballant perquè els pressupostos generals de l’Estat de l’any que ve siguin de justícia per a la Comunitat Valenciana i continguin aquelles inversions que necessita el nostre territori per poder sortir de la crisi econòmica i social que estem vivint.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: