Els clubs d’Almassora premien 26 esportistes populars en la Gala de l’Esport Local

Informació i Foto: http://www.almassora.es

Almassora es prepara per a lliurar divendres que ve els guardons de la Gala de l’Esport Local, la qual celebrarà la seua catorzena edició en la Casa de la Cultura. Un total de 26 clubs locals premiaran els seus esportistes en una nit en la qual l’Ajuntament d’Almassora també reconeixerà a altres set atletes i entitats per la seua contribució a la promoció de l’esport en la localitat i en la qual els esports minoritaris tindran gran protagonisme.
A més dels mèrits esportius i els títols obtinguts, les entitats han destacat els valors de companyonia, esforç, optimisme i esperit d’equip de les i els seleccionats. “És el moment en el qual els clubs premien als i les millors esportistes de l’any, un guardó que els atletes reben amb molta il·lusió perquè ve dels seus propis companys i entrenadors”, ha assegurat el regidor d’Esports, Xavier Trenco.
Obrirà la categoria de premis populars el karateka Carlos de Dios, guardonat pel Club Celvic. També en l’àmbit de les arts marcials el Club d’Arts Marcials Mugendo reconeixerà a Darra Butnaru i el Club Esportiu Taekwondo Almassora premiarà a Ainhoa Pérez. Manel Esteve ha sigut seleccionat pel Club Atletisme la Panderola per la seua labor com a part de la directiva i la meteòrica trajectòria de la parella de ball formada per Encarna Gonell i Eduardo Gimeno els valdrà el reconeixement del Club de Ball Esportiu Swing.
La gran projecció d’Ángel López en el món del bàsquet el portarà a arreplegar el reconeixement del seu club, el Atlétic Bàsquet Almassora, mentre que Yasmina El Haddar rebrà el premi del Club Almassora Handbol per haver sigut una peça clau en l’ascens de categoria del seu equip la passada temporada. Tot un equip, el Juvenil A del CD Almazora, omplirà l’escenari de la Casa de Cultura en arreplegar el del seu club. Per la seua banda, el Joventut Almassora Club de Futbol destaca la fidelitat de Sergio García, el màxim golejador en la seua categoria durant la passada temporada. Sense deixar els esports de pilota, el Club Pilotari Almassora premiarà la passió de José Vila i el Club de Tennis Almassora reconeixerà els mèrits de Natalia Nogueroles.
Sobre rodes, les de la bicicleta de Xavier Clausell, arribarà el reconeixement del Club Ciclista Almassora a aquest veterà membre de l’entitat. Així mateix, la divisió de ciclisme de Animals de Muntanya premiarà la subcampiona autonòmica de pista Marina Mohammadian i la divisió de muntanya de l’entitat guardonarà la corredora de trail Berta Romero. Per part del Club Triatló Amfibis, Chimo Garcés ha sigut l’esportista seleccionat com a referent provincial d’aquesta disciplina.
Pel que fa a patinatge de velocitat, pràctica molt popular en el municipi, l’Almassora Club Patí reconeixerà María Isabel Vila, el Club Rollers farà el mateix amb Carla Gregori i el Santa Quitèria Club Patí premiarà Teresa Bartol. Com a patinadora artística destacada, el Club Patinatge Piruetes ha triat a Irene Sivera.
Com a club de recent formació, és la primera ocasió en la qual l’Almassora Eagle Rays participa en aquesta gala i ho farà amb un premi al jugador Juanjo Juárez. La jove jugadora Alba Arquimbau serà l’esportista premiada pel Club Frontenis Almassora i la també benjamina Neus Ortiz arreplegarà el premi del Club Gimnàstica Artística. Després d’elles pujarà a l’escenari Víctor Albiol, reconegut pel club Natació Bromera Almassora després de proclamar-es campió autonòmic d’aigües obertes.
Sense abandonar el mar, el Club de Pesca Esportiva Almassora reconeixerà a Jordi Vedrí per les seues bones marques. Tancaran la nit els seleccionats pel Club de Caça Almassora, Raúl Vizcarro i Judith Fabregat, tots dos amb excel·lents resultats en campionats d’àmbit provincial i nacional.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: