Els centres d’Igualtat de l’Ajuntament de Valencia atenen 1.526 dones en 2023, amb un total de 5.569 atencions fins a octubre

El centre de ciutat Espai Dones i Igualtat i les unitats d’Igualtat de l’Ajuntament de València han atés un total de 1.526 dones des de gener fins a octubre de 2023. En els deu primers mesos de l’any s’han realitzat 5.569 atencions a dones, ja que a una mateixa dona se l’ha atés més d’una vegada, distribuïdes així en els tres espais d’igualtat: 4.962 en l’Espai Dones i Igualtat, 387 en la Unitat Igualtat Torrefiel-Orriols i 220 en la Unitat Igualtat Marítim.

En aquest sentit, la regidora ha recordat que des d’aquests tres espais es presten serveis molt variats, enfocats sempre a reforçar la igualtat de gènere a la ciutat. “L’objectiu d’aquests centres és abordar i ajudar en qualsevol problemàtica a la qual puguen enfrontar-se les dones en el seu dia a dia, ja siga en l’àmbit personal, laboral o social”, ha recalcat Gil.

En la seua recent visita l’Espai Dones i Igualtat, la regidora d’Igualtat ha valorat la labor social que es realitza des d’aquest centre per a totes les dones de València. “És un punt clau de la nostra ciutat, obert a la ciutadania i disposat a atendre de manera integral a qualsevol dona que el sol·licite”, ha detallat Rocío Gil.

En concret, en l’Espai Dones i Igualtat destaca la coordinació del servei d’ATENPRO a les víctimes de violència de gènere, però també altres iniciatives com la formació de professionals sobre els principis d’igualtat, o els cursos i tallers per a l’apoderament femení des de diferents disciplines.

Per això, des del servei municipal donen especial rellevància a la divulgació i promoció dels serveis de suport i acompanyament que ofereixen aquests espais d’igualtat.

Informació i Foto. Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d