Els alumnes de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l’UJI celebren la seva graduació

El Paranimf de la Universitat Jaume I ha acollit l’acte de graduació de l’alumnat de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) que ha finalitzat els estudis en el curs 2016-2017. S’han graduat 150 alumnes dels graus d’Arquitectura tècnica (13 alumnes), Disseny i desenvolupament de videojocs (5), Agroalimentària i del Medi rural (5), Elèctrica (8), Disseny industrial (22), Tecnologies Industrials (37) , Informàtica (16), Mecànica (13), Enginyeria Química (6), Química (23) i Matemàtica computacional (2).

El graduat en Enginyeria Informàtica, Alberto González Pérez, ha estat l’encarregat de parlar en nom dels alumnes, i la padrina de l’acte ha estat Regina Monsalve, presidenta del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles de València i Castelló, que ha afirmat que « hem presenciat un acte necessari i pel qual felicito l’UJI: el de posar en valor l’esforç i la tenacitat dels alumnes que avui s’han graduat. El títol no és el final, ara comença un camí nou, en el qual han de ser innovadors i sobretot treballar amb una màxima, l’ètica professional. En aquest camí, els Col·legis Professionals som part important, especialment en els començaments de les seves carreres, i estem desitjant oferir-tot el suport que necessitin ».

A l’acte també s’ha fet lliurament del VII Premi Literari en Valencià de Divulgació Cientificotecnològica a l’obra Criptografia quàntica de Pablo Serna, i ha finalitzat amb la intervenció del director de l’ESTCE, José Joaquín Gual Arnau.

 

Informació i Foto: http://www.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: