Els alcaldes urgeixen al PSOE que doni suport a la proposta del PP perquè l’Estat assumeixi les dessaladores

Els alcaldes de el Partit Popular han reclamat a l’PSOE que doni suport a la proposta de PP que es debatrà aquesta setmana al Senat perquè el Govern assumeixi el cost de les dessaladores. Tal com ha explicat avui l’alcalde d’una de les poblacions afectades, Wences Alós, “demanem que el PSOE doni suport a la proposta de PP de la mateixa manera que el PSOE ha donat suport a la mesura en els diferents municipis”.

I és que el Partit Popular ha demanat que sigui el Govern d’Espanya qui assumeixi el cost d’aquestes infraestructures ja que els ajuntaments no tenen capacitat per a això. “És inassumible que una administració local hagi d’assumir el cost de les dessaladores” pel que des del Partit Popular s’ha demanat que, a l’igual que a Catalunya, el Govern central a través d’AQUAMED, assumeixi el cost.

Alós explica que, a més, “en cas de futures connexions i obres de nous ramals, no pot un Ajuntament costejar el cost i que la resta es beneficiïn” o, fins i tot, que d’aquí a uns anys una altra localitat es connecti “sense tenir en compte les amortitzacions que ja ha fet un ajuntament “.

Cal assenyalar que el PSOE en els diferents municipis afectats ha donat suport a la proposta de l’PP “pel que demanem que al Senat i al Congrés segueixin la mateixa línia i aquest dijous, que la nostra moció es debat al Senat, l’acceptin”.

Per als alcaldes de PP aquesta seria la solució a un problema que en cas contrari pot escanyar l’economia dels municipis. Alós assenyala que “volem que el PSOE faci entendre als seus caps a Madrid que aquesta és la solució a un problema que afecta tota la província de Castelló” i ha recordat, a més, que els ajuntaments “van signar uns convenis inicials que eren obligatoris per poder aprovar desenvolupaments urbanístics “però ha assenyalat que” poc té a veure la situació actual amb les expectatives de llavors “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: