Els abonats del Villarreal CF ja poden demanar la seua entrada per al partit de #LigaSantander davant el Reial Betis

Tal com s’ha fet en els últims encontres, amb motiu de la pandèmia i les existents limitacions d’aforament i assistència a esdeveniments, el Villarreal CF ha habilitat una plataforma perquè els seus abonats puguen sol·licitar la seua entrada per a assistir al partit contra el Real Betis, que se celebrarà el diumenge 3 d’octubre, a les 18.30 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

Se celebrarà amb un aforament del 60%

Per la situació de la pandèmia del covid-19, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana ha autoritzat un aforament del 60% per a la celebració de partits esportius de categoria professional en espais oberts.

El termini de sol·licituds finalitza el dijous a les 23.59 hores

Els abonats interessats a assistir a l’enfrontament poden inscriure’s des de ja mateix, en la plataforma d’ENTRADES, que romandrà habilitada fins al dijous a les 23.59 hores. Els seguidors podran apuntar-se de manera individual o en grups de 2, 3, 4, 5 o 6 persones, sempre que siguen convivents. Així mateix, aquells abonats que així ho desitgen, podran assistir a les botigues oficials per a gestionar la seua sol·licitud de manera presencial.

Posteriorment, el club comunicarà a tots els que hagen realitzat la seua sol·licitud si han sigut o no seleccionats per a poder assistir al partit.

Criteri de selecció per ordre de sol·licitud

En cas d’excés de demanda, el Villarreal CF assignarà les entrades als seus abonats amb vista a la presentació de les seues sol·licituds fins a completar-se l’aforament establit per les autoritats sanitàries.

Amb l’objectiu de poder cobrir l’aforament permés per les autoritats sanitàries, el club demana als seus abonats que només sol·liciten la seua entrada si tenen la certesa que podran acudir a aquest partit. De fet, l’entitat tindrà en compte per a futurs esdeveniments i/o processos de sol·licitud d’entrades a aquells abonats que reben la confirmació de l’entrada i finalment no assistisquen al partit.

No hi haurà venda d’entrades: NOMÉS ELS ABONATS PODRAN DEMANAR LA SEUA ENTRADA

Tenint en compte que el nombre d’abonats del Villarreal CF supera l’aforament permés per la Generalitat Valenciana, el club no activarà la venda d’entrades per al públic general. Només els abonats podran gestionar la sol·licitud d’entrada per a l’encontre.

Protocol d’accés a l’Estadi de la Ceràmica

Una vegada assignada l’entrada, el club indicarà als abonats l’hora d’accés a l’Estadi de la Ceràmica.
És obligatori l’ús de la màscara, que haurà de ser portada en tot moment.
Queda prohibida l’entrada de menjar i beguda el camp. El servei d’hostaleria de l’Estadi de la Ceràmica romandrà tancat. Només es permetrà l’accés de botelles d’aigua sense tap de fins a 50 centilitres.
Prohibit fumar.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: