Els abonats del Villarreal CF hauran de demanar la seua entrada per al partit davant el Atalanta BC

Com ja s’ha fet en els últims partits, amb motiu de la pandèmia i les existents limitacions d’aforament i assistència a esdeveniments esportius, el Villarreal CF habilitarà una plataforma perquè els seus abonats puguen sol·licitar la seua entrada per a assistir al debut en UEFA Champions League davant l’Atalanta BC, que se celebrarà aquest dimarts 14 de setembre, a les 21.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

  • El Villarreal-Atalanta se celebrarà amb un aforament del 60%

Per la situació de la pandèmia del covid-19, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana ha autoritzat un aforament del 60% per a la celebració de trobades esportives de categoria professional en espais oberts.

Per a la celebració de trobades continentals, la UEFA s’adapta a les limitacions d’aforament implantades en cada territori, per la qual cosa el partit entre el Villarreal CF i l’Atalanta BC tindrà lloc amb l’aforament establit per la Generalitat Valenciana. No obstant això, per normativa UEFA, el club local haurà de destinar el 5% de l’aforament habilitat per a l’assistència d’afició visitant.

  • Aquest dimecres a les 10.00hs comença el termini de sol·licitud d’entrades

Els abonats interessats a assistir a l’enfrontament poden inscriure’s des d’aquest mateix dimecres, a partir de les 10.00 hores, en la plataforma de ENTRADES, que romandrà habilitada fins al diumenge a les 23.30 hores. Els seguidors podran apuntar-se de manera individual o en grups de 2, 3, 4, 5 o 6 persones, sempre que siguen convivents. Així mateix, aquells abonats que així ho desitgen, podran assistir a les tendes oficials per a gestionar la seua sol·licitud de manera presencial. A partir del dilluns 13 de setembre, el club comunicarà a tots els que hagen realitzat la seua sol·licitud si han sigut o no seleccionats per a poder assistir al partit.

  • Criteri de selecció per ordre de sol·licitud

En cas d’excés de demanda, el Villarreal CF assignarà les entrades als seus abonats amb vista a la presentació de les seues sol·licituds fins a completar-se l’aforament establit per les autoritats sanitàries.

Amb l’objectiu de poder cobrir l’aforament permés per les autoritats sanitàries, el club demana als seus abonats que només sol·liciten la seua entrada si tenen la certesa que podran acudir a aquest partit. De fet, l’entitat tindrà en compte per a futurs esdeveniments i/o processos de sol·licitud d’entrades a aquells abonats que reben la confirmació de l’entrada i finalment no assistisquen al partit.

 

  • No hi haurà venda d’entrades: NOMÉS ELS ABONATS PODRAN DEMANAR LA SEUA ENTRADA

Tenint en compte que el nombre d’abonats del Villarreal CF supera l’aforament permés per la Generalitat Valenciana, el club no activarà la venda d’entrades per al públic general davant l’Atalanta. Només els abonats podran gestionar la sol·licitud d’entrada per al partit. Així mateix, el propi equip italià s’encarregarà de la venda d’entrades per als seus seguidors, corresponent al 5% de l’aforament permés.

  • Protocol d’accés a  de la Ceràmica

Una vegada assignada l’entrada, el club indicarà als abonats l’hora d’accés a l’Estadi de la Ceràmica.

  • És obligatori l’ús de la màscara, que haurà de ser portada en tot moment.
  • Queda prohibida l’entrada de menjar i beguda el camp. El servei d’hostaleria de l’Estadi de la Ceràmica romandrà tancat. Només es permetrà l’accés de botelles d’aigua sense tap de fins a 50 centilitres.
  • Prohibit fumar.

GESTIONA LES ENTRADES ACÍ (disponible a partir del dimecres 8 a les 10.00h)

 

 

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: