Els abonats del Levante UD podran comprar accions abans del 12 de juliol per beneficiar-se de la promoció de fidelitat com a accionistes a la present campanya d’abonaments

El Levante UD informa els aficionats que vulguin beneficiar-se de la promoció de fidelitat com a accionista a la campanya d’abonaments de la temporada 2022/2023 que podran adquirir accions fins al 12 de juliol.

Recordem que s’aplica la promoció per fidelitat del descompte del 30% als abonats accionistes de la temporada 2021/2022 que hagin assistit a la totalitat de les trobades al Ciutat de València. Així mateix, els accionistes posseïdors de quatre accions o més es beneficien d’un descompte, independentment d’haver complert o no la bonificació per fidelitat. El descompte a l’abonament adult i juvenil és de 60 euros ia l’abonament infantil el 50% del preu.

És important destacar que aquells aficionats que adquireixin accions en el període comprès entre el 13 de juliol i el primer partit de Lliga podran acollir-se a la promoció de fidelitat de la temporada 2023/2024, però no podran beneficiar-se daquesta promoció de fidelitat per a la present campanya d’abonaments 2022/2023.

Els abonats que durant aquesta setmana ja hagin renovat el seu abonament amb la promoció de fidelitat i vulguin adquirir accions per també beneficiar-se del descompte d’accionista a la present campanya d’abonaments 2022/2023, s’han de personar, abans del 12 de juliol, a les oficines del club, ubicades a l’Estadi Ciutat de València, per adquirir les accions i, de manera automàtica, se li recalcularà el preu de l’abonament.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: