Els abonats del Levante UD ja poden adquirir les teves entrades per al Levante UD Femení-Sporting de Huelva

El Levante UD posa a disposició dels seus abonats les entrades per poder acudir a veure el partit que disputarà el Levante UD Femení davant de l’Sporting de Huelva aquest proper diumenge 31 d’octubre des de les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva de Bunyol. El xoc s’enquadra dins de la vuitena jornada de la Primera Iberdrola i cal recordar que excepcionalment es jugarà al Camp 4 de les nostres instal·lacions esportives.

Els abonats interessats a assistir a la trobada han de enviar un mail a entradeslevanteudfemenino@levanteud.es. Les entrades són gratuïtes i s’aniran adjudicant per ordre de sol·licitud.

Els abonats poden enviar ja el correu electrònic amb la petició de la localitat i el termini per sol·licitar-la conclourà aquest divendres a les 12.00 hores.

Cada abonat pot demanar fins a sis entrades, totes d’abonats amb el corresponent número d’abonament i DNI. El club contestarà els correus electrònics informant si l’entrada o entrades sol·licitades estan concedides.

Per accedir al Camp 4 de la Ciutat Esportiva cal facilitar l’abonament i el DNI.

Cal recordar que la presència de públic estarà subjecta a les normes vigents en aquest moment per part de les autoritats sanitàries. Les restriccions pel COVID-19 no permeten menjar, ni el consum de begudes a la grada, excepte aigua.

Des del Levante UD agraïm als nostres abonats el compliment de totes les mesures sanitàries i de protocol i la comprensió de les mateixes.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: