Elisa Núñez destaca el compromís des del primer minut per donar resposta a les necessitats i reivindicacions del sector de justícia

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha destacat que “era molt important” poder tenir com més aviat millor una primera presa de contacte amb els representants de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) Justícia, per escoltar les seves necessitats i reivindicacions davant els possibles problemes d’aquesta Administració ja que “des del primer minut donarem resposta”.

Així s’ha expressat Elisa Núñez, aquest dilluns, durant la primera reunió de la legislatura amb el president autonòmic del sector Justícia del sindicat CSI F, Bruno Antuña i el president provincial del CSI F, José Herrera. A la reunió també hi han assistit el Sotssecretari de Justícia i Interior, Luís Manuel Martín i el secretari autonòmic de Justícia, Eduardo Luís Ruíz.

En concret, ha indicat que està convençuda que “aquesta nova etapa que avui s’obre serà fructífera i positiva per avançar” en les matèries que ens competeixen i aconseguir l’excel·lència en la prestació dels serveis públics que mereix la ciutadania i que només es aconseguirà mitjançant la col·laboració entre l’Administració i els representants de les plantilles”.

La consellera ha afegit que “el Consell aposta pel diàleg permanent amb els sindicats perquè estem convençuts que una bona administració redunda en bons serveis públics i aquests, alhora, en una bona salut democràtica”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: