El Xavier Institute for Social Service de l’Índia i la Universitat Jaume I de Castelló estableixen llaços de col·laboració per a l’intercanvi d’estudiantat i professorat

El director del Xavier Institute for Social Service de Ranchi (l’Índia), Joseph Marianus Kujur, acompanyat de les doctores Pooja, Singh Sharda, Aayurshi i el doctor Prasad Sant Kumar, professorat d’aquest institut de postgrau, han visitat la Universitat Jaume I de Castelló durant el mes de juliol. La delegació índia ha estat rebuda per la vicerectora de Relacions Internacionals, Eva Camacho Cuena, amb la qual s’ha acordat la signatura d’un conveni marc que reguli futures accions de col·laboració entre totes dues institucions.

En l’àmbit de pràctiques Internacionals, han mantingut una entrevista amb María Isabel Beas, directora de l’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques, qui els ha parlat sobre els diferents programes de pràctiques que es desenvolupen en la universitat pública de Castelló.

La delegació també ha participat en una Work Session amb els professors Antonio Grandío, Miguel Ángel López i Miguel Ángel Gimeno, director i membres del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting; Miguel Martínez del Departament de Finances i Comptabilitat, i Francisco Fermín Mallén, director de l’Oficina de Relacions Internacionals. La reunió ha tractat sobre l’intercanvi de professorat i estudiantat de postgraus de les respectives àrees de coneixement.

A més, han mantingut una reunió amb Rosana Peris i Carmina Peñarrocha, en representació del Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament (MCAD/UJI), per a concretar la signatura d’un conveni de pràctiques externes que permeti a partir del curs 2022/2023 la realització d’una estada internacional de l’estudiantat d’aquest màster en el Xavier Institute for Social Service.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: